Sågar

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)

Mängder med olika sågar för alla möjliga tillfällen!

Våra sågar hjälper dig att såga! Svårare än så är det faktiskt inte! Våra kraftfulla sågar gör jobbet enkelt, snabbt och smidigt. Vi har sågar från BLACK+DECKER. Köp din nästa såg hos oss! 

Du behöver en riktigt bra såg för ditt nästa projekt! Ska du bygga en ny altan, en träkoja eller en ny friggebod? Då behöver du minst en såg för att renoveringen ska gå enklare och snabbare. Det är inte kul att såga så mycket som du behöver för hand kan jag garantera! Vi har mängder med olika sågar som pendelsticksåg, cirkelsåg, sticksåg och tigersåg. Allt för att du inte ska kunna stå utan en bra såg när du ska börja ditt nästa renoveringsprojekt.

Vet du inte vilken typ av såg du behöver? Det är inte så konstigt då det finns så många olika versioner! En cirkelsågs blad är formade som en cirkel och använde för att såga, klyva och kapa det mesta inom plats- och trämaterial. Med våra cirkelsågar ställer du enkelt in sågningens djup vilket underlättar när du inte behöver såga igenom materialet helt. 
Stickståg används för att skapa större utskärningar efter att du borrat ett hål i tex en vägg. Dessa är enklare att använda när du vill ha en speciell form på ditt projekt. 
Våra tigersåg är bland de kraftigaste sågarna. De sågar vanligtvis igenom de flesta material som tegel och trä. De passar perfekt om det tex är en vägg som ska rivas. 

Se till att inte stå utan när du ska börja ditt projekt. Arbetet och sågningen går garanterat mycket enklare och snabbare om du har en ordentlig såg som gör jobbet åt dig. Välj bland våra modeller och köp en såg hos oss. Alla sågar är bekväma och lätta att använda.