Felkodsläsare

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Diagnostikverktyg, VAG506M
Kampanj
499 kr Rek. 799 kr
Köp!
TPMS Aktiveringsverktyg
249 kr Rek. 299 kr
Köp!
Ecu Chip Tuning EOBD-1260
Kampanj
299 kr Rek. 599 kr
Köp!
iCarsoft Diagnostikverktyg, VOL V1.0
Köp!

Hos Teknikproffset hittar du ett stort utbud av felkodsläsare och diagnostikverktyg för bilen.

Vad använder man en OBD-läsare till?

En felkodsläsare använder du för att få fram eventuella felkoder ur bilens dator, så att du enkelt skall få reda på vad det är för fel på din bil. Du kopplar den till bilens OBD-uttag och får på så sätt tillgång till mängder med värdefull information.

Det finns många namn på den här typen av produkter, som t.ex. diagnostikverktyg, bilscanner, bildiagnos med mera.

Vi har felkodsläsare som passar i stort sett alla bilar. Genom att använda en felkodsläsare eller andra diagnostikverktyg så kan du ta reda på vad felkoderna betyder innan du lämnar in bilen på verkstad eller till och med åtgärda det själv. Spara pengar och tid på utdragna felsökningar på verkstaden genom att själv göra undersökningen!

Vi har kodläsare till alla bilmodeller

Felkodsläsare Volvo eller felkodsläsare BMW - vad behöver du? Våra verktyg kan effektivt diagnostisera om det är något som inte står rätt till med din bil och såklart även vad det är som i så fall är fel. Några av våra populäraste produkter är just OBD läsare till Volvo eller andra stora bilmodeller som BMW eller Ford. Vi har både produkter som är kompatibla tillsammans med vissa specifika bilmärken, men även de (som till exempel storsäljaren iCarsoft CR Plus) som klarar att hantera fordon från uppemot 40(!) olika bilmärken. Om man har flera olika bilar eller har planer på att byta bil de kommande åren kan det vara smart att köpa en OBD eller OBD2-läsare som är kompatibel med olika märken, så att du kan använda den under lång tid framöver och få mer för pengarna. Säkerligen kommer familj och vänner bli mycket tacksamma om du även kan kontrollera deras fordon!

Dessa enheter är perfekt för den händige som är van att arbeta med bilen och vill kunna lösa ännu mer själv utan att behöva ta den till verkstaden varje gång något går snett,