Powerbanks

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera
Setty Powerbank 10000 mAh Svart
149 kr Rek. 229 kr
Köp!
Celly PowerBank PD 22,5W 10.000 mAh
Köp!
Celly PowerBank Emoji Ghost 2200 mAh
Köp!
Setty Powerbank 5000 mAh Svart
99 kr Rek. 149 kr
Köp!
Celly PowerBank PD 22,5W 10.000 mAh
Köp!
Kraftfull powerbank 20 000 mAh, Svart
Köp!
Maxlife MXPB-01 Powerbank,10 000 mAh
Köp!
Visar 32 av 69 produkter
Visa fler

Det värsta som finns är när batteriprocenten börjar närma sig noll och man bara har några minuter kvar på filmen, behöver ta ett viktigt samtal eller precis skall ta det där perfekta fotot. Om du ser till att alltid ha med dig en powerbank så slipper du det besväret. Vi har ett enormt sortiment av powerbanks, med olika kapacitet och storlekar. Det finns helt enkelt något som passar alla.

Naturligtvis till riktigt bra priser. En powerbank är som sagt alltid bra att ha, och för att kunna erbjuda en modell som passar just dig har vi ett brett utbud av dessa. Exempelvis har vi powerbanks med usb-c uttag, usb-a uttag och i flertalet styrkor och utseenden.

Billiga och unika Powerbanks

Hos oss kommer du som sagt att hitta mängder med olika powerbanks. Vi har både mer unika powerbanks, som t.ex. en från NORDIQZENZ med lysande logga, eller en annan med motiv från Star Wars. För den som vill ha en mer neutral produkt finns en uppsjö av dessa också. Gemensamt för alla våra produkter är att de har riktigt bra pris. Så om du är ute efter billiga prylar har du med andra ord kommit rätt!

"Extra kraft i fickan"

Se till att alltid vara redo för utflykter och spontana äventyr med lite extra kraft i fickan!

"