Aktivitetsarmband

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera
Smart aktivitetsarmband, Svart
379 kr Rek. 599 kr
Köp!
Maxlife Smartband MXSB-200
161 kr Rek. 199 kr
Köp!
HAMA Fit Watch 5910 Smart Watch Rosé
Köp!
Hama Fit Track 1900
188 kr Rek. 239 kr
Köp!
HAMA Fit Watch 5910 Smart Watch Svart
Köp!
Doro Watch 500 Svart Aktivitetsklocka
Köp!
Doro Watch 500 Rosa Aktivitetsklocka
Köp!
Doro Watch 500 Grön Aktivitetsklocka
Köp!

Håll koll på din aktivitet med funktionella aktivitetsarmband

Vill du hålla koll på hur mycket du rör dig? Med en aktivitetsmätare eller ett aktivitetsarmband kan du mäta antal steg du går, avstånd, förbrända kalorier och mycket mer. Det finns även aktivitetsmätare som kan kontrollera din sömn och väcka dig när det är som bäst. Kort sagt kan man säga att ett aktivitetsarmband är den aktives bästa vän! Naturligtvis till ett mycket bra pris!

Det som gör aktivitetsarmbanden så smidiga är att de sitter stadigt på din arm eller handled när du tränar utan att vara i vägen. Håll koll på din puls när du tränar, eller se till att du når ditt stegmål varje dag. Aktivitetsmätare säger ifrån när du vart inaktiv för länge och du behöver röra på sig. Få pushnotiser är direkt på handleden när du synkar med din smartphone så du aldrig missar ett samtal eller ett sms.

Håll koll på dina kalorier med en aktivitetsklocka så du håller ditt mål inför sommaren. Våra aktivitetsklockor mäter din puls hela dagen och analyserar din sömn och ser till att du vaknar när du sover som lättast. så se till att alltid kunna hålla koll på ditt liv och nå dina mål. Skaffa en aktivitetsklocka som sitter bra på handleden och hjälper dig med att nå det du behöver nå. Få inspiration att göra träningspass du aldrig tänkt dig, eller börja röra dig mer och mer. Belöna dig själv när du når dina stegmål eller aktivitetsmål och se till att du unnar dig en promenad när aktivitetsarmbandet varnar för inaktivitet för länge. Vi har mängder med aktivitetsarmband som skapar mer aktivitet som du behöver. 

Uppdatera din aktivitetsklocka med ett nytt snyggt armband när ditt gamla har blivit fult! Vi har mängder med olika armband till din aktivitetsklocka som kommer sitta snyggt på din handled.