Luftkylare & Portabel AC

Pris
Varumärke
Kyl-area (m²)
Kampanj
Filtrera
Sortera
Camry Luftkylare, CR 7908, 3-i-1
1399 kr Rek. 1799 kr
Köp!
Adler AD 7922 Luftkylare 3-i-1
Kampanj
1387 kr Rek. 1799 kr
Köp!
Adler AD 7921 Luftkylare 3-i-1
Kampanj
879 kr Rek. 1799 kr
Köp!
Woods Window Sealing Kit
Kampanj
569 kr Rek. 1099 kr
Köp!
Visar 32 av 49 produkter
Visa fler

Vi har ett stort sortiment av luftkylare och luftkonditionering för hemmabruk - både ren AC och luftkylare som kyler med hjälp av kallt vatten med eller utan is i.

Portabel AC ger större frihet

Våra portabla AC-produkter gör att du kan välja precis var och när du vill använda dem. Vill du kanske sitta och läsa en bok på den inglasade balkongen, men klarar inte av den olidligt kvava värmen? Eller ska du ta med dig familjen upp till sommarstugan under lovet, men vet med dig att huset inte har renoverats sedan sisådär 1959 och saknar luftkonditionering? Eller vill du kunna stå i köket och laga till söndagsmiddagen i ett behagligt klimat för en gångs skull, trots att ugnen kör på i 225 grader? Eller kanske alltihop?

En portabel aircondition kan du flytta runt till vilket rum du vill, när du vill, för att inom några minuter skapa ett skönare och mer behagligt klimat. Även idag saknar många nybyggen inbyggd luftkylning, så självklart kan en portabel AC komma väl till pass även då. 

Stort och varierat utbud av luftkylare

Alla luftkylare har samma slutmål - att skapa ett bättre inomhusklimat - framförallt under sommarhalvåret. Men behoven brukar skilja sig ganska mycket från person till person. En del är noga med att luftkylaren inte ska låta för mycket eftersom de vill kunna sova med den ståendes intill sängen, andra vill kunna kyla ned hela vardagsrummet snabbt och effektivt, och önskar därför en AC med större kapacitet. Vissa vill bara ha en liten kylande bris som svalkar dem när de sitter vid skrivbordet eller i soffan. Ja ni fattar vinken, det finns många användningsområden och behoven skiljer sig åt. För att täcka upp så många som möjligt av dessa har vi ett stort sortiment inom luftkonditionering så att du kan hitta en portabel AC som passar dig.

Air condition i olika prisklasser

Vi har både riktigt billig AC och dyrare aircondition-apparater. De minsta och billigaste är så små att du kan ha dem på skriv- eller nattduksbordet, medan de största kan kyla ned areor på 80 kvadratmeter eller mer. Oavsett om de tillhör ett högre eller lägre marknadssegment kan du lita på alla våra produkter är prisvärda och ger mycket för pengarna.

Köp en portabel AC eller annan form av luftkonditionering hos oss på Teknikproffset.