Träningsredskap

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Mobilskydd kompatibelt med
Typ av mobilskydd
Filtrera
Sortera
Hopprep med kullager, Svart
79 kr Rek. 99 kr
Köp!
Stegräknare - Pedometer
49 kr Rek. 79 kr
Köp!
Pilatesring, Arm och Lårtränare
Köp!
LED Säkerhetsband (Blå)
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Grepptränare i silikon, Blå
Köp!
Handgrepp för flexibel styrka
129 kr Rek. 149 kr
Köp!
Hållningskorrigerare, Strl L
229 kr Rek. 299 kr
Köp!
Hållningskorrigerare, Strl M
229 kr Rek. 299 kr
Köp!
Träningshjul med matta, Grön
129 kr Rek. 149 kr
Köp!
LED Säkerhetsband (Rosa)
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Ergonomiskt träningshjul för hemmet
Köp!
Speedrope hopprep, svart
99 kr Rek. 149 kr
Köp!
Motståndsband med fotplatta
149 kr Rek. 249 kr
Köp!
Fitnesstång med motståndsband, Rosa
Köp!
Svalkande kylhandduk, Blå
79 kr Rek. 99 kr
Köp!
Justerbar Hållningskorrigerare
179 kr Rek. 299 kr
Köp!
Motståndsband, svart
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
Hopprep med kullager, svart
69 kr Rek. 99 kr
Köp!
Handledsstöd/Wrist Wrap, Röd/Svart
Köp!
Reflexväst
79 kr Rek. 149 kr
Köp!
Visar 32 av 112 produkter
Visa fler

Träna effektivt hemma med rätt träningsredskap

Varför spendera stora summor pengar varje månad eller år för att gå på gym när du kan träna effektivt i ditt eget hem med hjälp av rätt träningsredskap? För att du ska hitta det eller de trädningsredskap som passar för dig erbjuder vi mängder med olika tillbehör och träningsmaskiner.

När man har svårt att hitta motivationen att gå till gymmet är det ändå viktigt att kunna röra på dig. Eller om man inte har råd med dyra gymkort är det väldigt bra om man har träningsredskap hemma. Oavsett om du är en van tränare eller nybörjare så har vi produkter som du kan använda dig av för att skapa ditt bästa jag. Vi har mängder med olika motståndsband, hopprep, boxningssäckar och balansbrädor. Vill du testa att träna under tiden du jobbar har vi trappmaskin eller ministepper som du kan ha på golvet framför datorn. 

Utmana dig själv och din kropp med att hoppa hopprep. Visst hoppade man hopprep som en gud när man var barn, men hur är det nu för tiden. Takten sitter inte riktigt i som man tänkt sig. Skaffa ett hopprep för att utmana dig själv och se till att hopprep träning blir en del av vardagen. Med hopprep träning använder man många muskler och konditionen blir mycket bättre vid regelbundet hoppande. 

Känner du för att ta en löptur i det vackra vädret har vi självklart midjebälte som gör att du kan få med dig nycklar och mobiltelefon eller andra saker du behöver ha med dig på turen. 

För att inte skada sig är det viktigt att stretcha efter ett tungt träningspass. Koppla av och sträck ut kroppen på våra yogamattor eller varför inte testa en spännande spikmatta. Skulle dina muskler ändå vara stela borde du testa en foam roller för att få bort hårda knutar och hjälpa till att slappna av i musklerna.