Massagepistoler & Muskelstimulering

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Visar 32 av 63 produkter
Visa fler

Muskelstimulering

Med vårt utbud av massagedynor, massagepistoler och massagekuddar så kommer du hitta rätt redskap för att kunna ta hand om din kropp på de sätt den förtjänar. Allt från lite muskelstimulering inför en träning eller återhämtning efter en träning, till avkoppling och behandling för spänningar så kommer du att hitta rätt hjälpmedel för dig! 

Varför är det bra att använda massagepistol? 

Varför är de bra att använda en massagepistol? 

En massagepistolen har många egenskaper som är bra för kroppen. För dig som tränar mycket och har en aktiv livsstil, så kanske du känner igen dig i att efter en lång dag så värker dina muskler och du kanske till dagen efter. Då fungerar en massagepistol perfekt att köra på hela kroppen för att muskler och leder ska återhämta sig snabbare. 

Den funkar även för dig som känner sig stel efter en lång dag framför datorn på kontoret. Då funkar det alldeles utmärkt att använda den för öka blodcirkulationen men även för att mjuka upp leder. 

Varför ska jag använda en massagekudde?

Massagekuddar är till för att på ett skönt sätt att öka blodcirkulation och göra så att spänningar släpper. Utöver att öka blodcirkulation så stärker den ditt immunförsvar genom ett bättre välmående, men även minskad stress och ångest.