Villalarm

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)

Skydda din villa eller din sommarstuga med våra villalarm! Ett hus-larm skyddar din villa från oinbjudna gäster och inbrottstjuvar vi har larm från ett stort antal varumärken som till exempel König, Denver, Gigaset med flera. Välkommen till vårt sortiment av villalarm!

Flera fördelar med att ha ett villalarm

Ett larm är A och O när det kommer till säkerhet i hemmet! Den uppenbara fördelen med produkten är såklart att det varnar om någon bryter sig in i huset, så att inbrottet förhoppningsvis avryts eller så att polisen kan hinna till platsen snabbt och utan fördröjningar. En annan fördel som man inte alltid tänker på är den avskräckande effekten av att ha ett larm. Men för att alla eventuella tjuvar ska veta att man har ett larm måste man ju visa upp det också. Därför säljer vi även dekaler till ditt villalarm som du kan kan fästa utanför ditt hem, exempelvis vid dörren, för att skapa en avskräckande effekt.

Faktum är att var 5:e person säger att de någon gång i livet utsatts för ett inbrott, vilket tyvärr betyder att riskerna är ganska stora. Innan brottslingarna slår till brukar de dock kolla runt i området för att hitta det mest lämpliga stället att slå till på. Har man då ett larm installerat så är chanserna större att man blir lämnad ifred.

Kombinera din utrustning

Kombinera larmutrustningen med andra säkerhetsprodukter såsom dekaler och övervakningskameror. Om inbrottstjuvarna spelas in ökar möjligheten för att man ska kunna få tag på dem i efterhand. I den här kategorin hittar du alla våra produkter inom hem och säkerhet.

Ett annat tips är att använda rörelsesensorer som kopplas till någon form av belysning, på så sätt lyser t.ex. din uppfart upp när någon kommer i närheten.