Godis

Pris
Varumärke

Lite tilltugg är aldrig fel. Till betydligt lägre pris än i kiosken dessutom!

Vi har sura/salta/söta godisar, choklad och ovanligt godis till kalaset eller lördagen. Vi säljer även godis till företag, alltså inte bara till privatpersoner. Några godissorter som vi kan erbjuda är Refreshers, Haribo, Swizzels, Double Dip, Salta Patroner, Jenka Tuggumi, Snickers och Skippers Pipes.

Godis i storpack

Det mesta av godsakerna i den här kategorin säljs i storpack. På så sätt kan produkten fraktas mer effektivt och du får ett bättre pris på köpet! Det är även smidigt för företag eller verksamheter som vill köpa stora mängder. Vi säljer alltså dessvärre inget lösgodis eftersom det inte hade varit varken ekonomiskt eller miljömässigt hållbart för oss, om det är sådant godis du är ute efter så rekommenderar vi en promenad till närmaste livsmedelsbutik! Fördelen med att handla hos oss är att du slipper den hemska trängseln som varje vecka uppstår när svenskarna ska handla fredagsmys.

Godistips från Teknikproffset

Tips: lite konfektyr eller godis är perfekt att dryga ut ordern med för att t.ex. nå upp till fri frakt! Vi har även retrogodis som kan vara svårt att få tag på i mataffären.

Några gamla favoriter är till exempel Sura Patroner, Refreshers, godis från Haribo och mycket annat. Vi har allt detta och mer till riktigt bra priser.

Fyll påskägg, godisskålar och presenter med alla våra godbitar!

Retrogodis för gotte-nostalgikern

För er som minns äldre godissorter som försvunnit eller är svåra att få tag på i de vanliga matbutikerna så är den här kategorisidan perfekt! Hockey-pulver är ett exempel på en sådan godissort som funnits med länge, men som på många ställen inte säljs längre. Enligt Svenska Akademiens Ordbok har ordet "godis" använts så tidigt som 1887, under alla dessa år bör det därmed finns gott om snask som kan uppnå nostalgisk-klassiker-status, även om de förmodligen inte satt och tuggade på Refreshers eller Salta Patroner år 1887.