Fidget Toys

Pris
Varumärke
Mobilskydd kompatibelt med
Typ av mobilskydd
Filtrera
Sortera
Fidget Cube, Svart/Röd
47 kr Rek. 99 kr
Köp!
Fidget Cube, Vit/Rosa
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Fidget Cube, Vit/Svart
39 kr Rek. 99 kr
Köp!
Sticky ball/Stressbollar 4 st
Köp!
Fidget toy, Pop-it leksak Julgran
Köp!
Fidgetleksak, Blå
49 kr Rek. 79 kr
Köp!
Fidget-Pop Tetris
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
Fidget Pop-it schackbräde
99 kr Rek. 129 kr
Köp!
Fidget kedja, svart
69 kr Rek. 99 kr
Köp!
Elastiskt fidget rope, 6st
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
IQ Fidget toy, Blå
79 kr Rek. 149 kr
Köp!
Fidget pussel, 4-pack
129 kr Rek. 179 kr
Köp!
Lollipopter fidget snurrleksak
Köp!
Pop-It schackbräde, Pastell
99 kr Rek. 129 kr
Köp!
Fidget toy/Pop it leksak, Gul
79 kr Rek. 129 kr
Köp!
Fidget Circle/Pop it leksak, Grön
Köp!
Fidget toy/Pop it leksak, Orange
Köp!
Fidget/Pop it leksak, Lila
79 kr Rek. 129 kr
Köp!

Ta det till nästa nivå - med Fidget Toys

Fidget Toys - leksaken som inte behöver någon introduktion! För dig som inte hade koll på årets hetaste trend år 2017 kan vi berätta att fidget spinnern är en leksak som kan ha en lugnande effekt på användaren. Man placerar den mellan tummen och pekfingret och snurrar sedan den lilla prylen runt sin egen axel. För den som vill lära sig tricks och annat finns det mängder med videor på internet.

Skillnaden mellan den klassiska fidget spinnern och andra fidget toys är inte funktionen, utan formen. Varför begränsa sig till snurrande när klicka, poppa, vrida, skaka, o.s.v. har kan ha samma lugnande effekt på den rastlöse? I den här kategorin har vi nu fyllt på med nya typer av Fidget Toys!

Varför ska man ha en Fidget Toys?

Det är en fråga som många ställde sig när Fidget Spinnern plötsligt blev populär på marknaden. Dessa produkter är designade för att inte ha någon specifik funktion, istället ska de bara finnas där så att personer som lätt blir rastlösa har något att pilla med som inte stör andra. Vilket man i och för sig skulle kunna kalla för en funktion.

Många hävdar att fidget spinners kan hjälpa personer med olika diagnoser att slappna av, vanligen pratas det bland annat om ADHD. Några generella vetenskapliga bevis för detta finns dock inte - det enda sättet att ta reda på om det fungerar för dig/ditt barn eller inte är helt enkelt att testa. De som framförallt köpt fidget spinners är dock de som egentligen inte "behöver" dem, utan som antingen hoppade på trenden när den var som hetast eller mest tycker att det är en rolig grej. Även om trenden som utbröt 2017 har ebbat ut vid det här laget så levererar fidget spinnern fortfarande samma lågmälda njutning även nu.

De roliga små leksakerna finns i massvis med olika färger och former som med tiden bara blivit fler och fler.