Smarta saker

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Färg
Filtrera
Sortera
RFID-kort
Kampanj
29 kr Rek. 149 kr
Köp!
ATV Värmehandtag, 22mm styre
239 kr Rek. 419 kr
Köp!
Flytande LED bar
799 kr Rek. 1099 kr
Köp!
Automatisk tvåldispenser - Skumtvål
Köp!
Fängelse för mobiler
89 kr Rek. 179 kr
Köp!
Tvålpump näsa
129 kr Rek. 249 kr
Köp!
Shoppingvagn Vikbar, Grön
99 kr Rek. 179 kr
Köp!
Äppeldelare
49 kr
Köp!
Keyfinder
39 kr Rek. 129 kr
Köp!
Automatisk tvålpump (Silver)
149 kr Rek. 249 kr
Köp!
Automatisk kapsylöppnare med magnet
Köp!
Bilväska för husdjur, svart, liten
Köp!
Öronvaxrensare, 6-delar
69 kr Rek. 129 kr
Köp!
Elektronisk USB-cigarettändare
Köp!
NORDIQZENZ RFID/NFC Blocker-kort
Köp!
Isform i silikon - Byggsten
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Överlevnadskit i kompakt låda - Röd
Köp!
Visar 32 av 165 produkter
Visa fler

Varierat utbud av smarta saker och smarta lösningar!

Vi har massvis med smarta prylar som kommer att hjälpa dig i vardagen på finurliga och roliga sätt! Men vad är det egentligen som gör att dessa saker är så smarta? En sak som ofta kännetecknar våra smarta saker är att de löser ett problem som du inte visste att du hade, men som du direkt kan relatera till när du får syn på produkten som löser problemet. Några exempel på sådana saker är: kabelhållare som håller dina sladdar på plats, en självvattnande kruka som, ja, vattnar av sig själv helt enkelt varför inte använda en mössa med inbyggd LED-lampa när du är ute och springer, eller ha en ryggkliare med teleskophandtag nära tillhands? Som du förstår finns det mängder med olika typer av smarta saker som kan lösa vanliga problem i din vardag på ett roligt och intressant sätt.

Bland annat har vi RFID-kort som skyddar korten i din plånbok, Cable bites som skyddar dina kablar, rygg-kliare, Powerbanks med handvärmare, klockor med Walkie talkie och mycket annat! Ett hett tips är att ge bort den här typen av smarta saker i present eftersom de ofta är mycket uppskattade och skapar en rolig och lättsam stämning vid presentöppningen!

Det som är så smart med dessa smarta saker är att de löser problem som du kanske inte ens visste att du hade. Kika gärna igenom vårt sortiment härnedan - förhoppningsvis hittar du något som kan komma dig till användning!