Spionprylar

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)

Håll koll på vad som händer i smyg med våra hemliga spionprylar.

Vem vill inte vara en hemlig agent? Vi har riktigt fräcka spionprylar som spionkameror, spionpennor med mera. All spionutrustning du kan tänkas behöva för att bli nästa James Bond!

Se till att alltid ha koll på vad som händer i hemmet genom att rusta upp det med hemliga spionprylar. Vi har gömda kameror i väckarklockor och brandvarnare samt gps trackers så du alltid vet var dina saker befinner sig. En GPS-tracker kan du sätta i bilen, i båten eller på motorcykeln för att förhindra att fordonet försvinner vid en eventuell stöld. Trackern visar sedan vart fordonet har varit och vart det är just nu så du bara kan åka dit och hämta tillbaka det. 

Våra minikameror funkar via rörelsesensorer och självklart har dom mörkerseende så du ser vad som händer även om det inte är tänt i rummet. Passa på att skaffa dig en spion kamera så kommer du sluta undra vad som pågår när du inte är hemma. Du får våra diskreta spionprylar billigt och de funkar precis som du tänker att det ska fungera. Utan att någon märker att det är en kamera som övervakar allt som händer i rummer kommer du kunna hålla koll på allt som spionprylarna ser. 

Är du rädd att dina barn ska springa iväg, eller i värsta fall kidnappas. Med våra GPS tagg håller du koll på vart barnen försvinner någonstans eller vart de är när de inte är hemma. För att alltid se till att de är säkra och trygga.
Se till att alltid hålla koll på dina väskor eller nycklar med våra spionprylar och gpstaggar. Och håll dig alltid uppdaterad om vad som händer hemma genom att använda dig av en brandvarnare med hemlig spionkamera eller en väckarklocka med hemlig kamera.