Skydd till surfplattor

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Mobilskydd kompatibelt med
Typ av mobilskydd
Passar till
Färg
Filtrera
Sortera
Visar 32 av 385 produkter
Visa fler

Skaffa ett ordentligt skydd till din surfplatta 

Skydda din dyrbara surfplatta ordentligt så att den inte åsamkas repor, sprickor eller andra förslitningsskador i onödan. Skyddar du din surfplatta kommer den att hålla längre vilket i sin tur gör att du kan få ut mer av pengarna du spenderat på plattan - bra för både plånbok och miljö. Vi har mängder av skydd till olika surfplattor så att din platta bibehåller sin ursprungliga kvalitet så länge som det bara går!

Letar du ett ett skydd för surfplatta? Då har du kommit helt rätt! Vi har skydd till surplatta i alla möjliga storlekar och former. Letar du efter ett skydd till surfplattor av en speciell modell? Vi har skydd till apple, ipad, samsung, lenovo och många, många fler surfplattor. Vi erbjuder olika skyddsfodral till modellerna som du har så du behöver aldrig vara orolig för att din platta ska gå sönder. 

Spana in vårat stora utbud av många olika fodral som passar till alla modeller. Vilken färg du vill ha bestämmer du själv. Och även funktion. Ska det vara en täckande sida som skyddar din surfplatta mot smuts har vi flera olika färger och mönster. De går även att använda som stativ så du kan se dina favoritserier utan att du ska behöva hålla i din surfplatta. 

Skydda skärmen mot repor och skador med våra skärmskydd av härdat glas! Hög kvalitet och lätta att installera är ett måste när man väljer skydd till surfplatta vilket är det våra skydd erbjuder. Med härdade glasskydd blir det ingen påverkan på skärmen utan du kan röra det som vanligt med dina fingrar. 

Vill du ha ett roligare skydd till dina barn har vi självklart roligare skydd till surfplatta som är anpassade till barn. Roliga gubbar med armar som är enkla att hålla i är en succé hos barnen!