Resväskor

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera
Rymlig Resenecessär i läder
199 kr Rek. 249 kr
Köp!
Cavalet Malibu Large Silver
1255 kr Rek. 1699 kr
Köp!
Cavalet Dramaten Ergo Petrol
713 kr Rek. 749 kr
Köp!
Cavalet Dramaten Ergo Black
629 kr Rek. 749 kr
Köp!
Cavalet Cargo Duffelbag L
1199 kr Rek. 1399 kr
Köp!
Cavalet Pasadena Kabin Green/Bronz
Köp!
Cavalet Cargo BPT Ryggsäck Trolley S
Köp!
Cavalet Rhodos Väskset 3st Svart
3163 kr Rek. 3599 kr
Köp!
Cavalet Malibu Medium Svart
1488 kr Rek. 1499 kr
Köp!
Cavalet Malibu Large Kornblå
1573 kr Rek. 1699 kr
Köp!
Visar 32 av 113 produkter
Visa fler

Snygga resväskor av hög kvalitét

Givetvis blir det väldigt omständligt att åka på resa om man inte har en väska att lägga alla sina saker och eventuella nyinköpta souvenirer i! Därför säljer vi resväskor av hög kvalitet till ett bra pris. Vi har dels vanliga resväskor men även en och annan resväska för barn och flera mindre kabinväskor.

För att de ska vara lättare att hitta din packning på ex. flygplatsen har många av våra produkter unika designer så att du lätt kan få syn på din resväska även på långa avstånd. Om du letar efter andra typer av väskor, till exempel datorryggsäckar är det bara att klicka på länken. I den här kategorin fokuserar vi nämligen framförallt på väskor med hjul, ni vet, de där stora väskorna som man rullar omkring på flygplatsen. Men vi har även bags och andra större väskor som är perfekt att ta med sig på bil- eller husvagnssemestern.

Resväska för barn och vuxen

Vi har som du kan läsa dig ovan både resväskor för barn och för vuxna, så att hela familjen kan följa med på resan! De små resväskorna är lätt konstruerade och anpassade för att barnen själva ska kunna hantera dem. Dessutom har de roliga färger och mönster, vilket dels kommer att gädja barnen, och dels gör det lättare för er att identifiera väskan när den kommer rullandes på bandet på flygplatsen. Vi har produkter för både killar och tjejer.

Billiga resväskor på Teknikproffset

Om det är en billig resväska du letar efter så har du kommit rätt. Vi arbetar alltid för att ha ett så lågt pris som möjligt på våra produkter, så att du inte ska behöva betala överpris. Även när det kommer till våra mer premium-märken gör vi allt vi kan för att erbjuda dem till ett så bra pris som möjligt.

Stort utbud av olika varumärken

Vi har American Tourister, Samsonite, Lord Nelson, Snugpack, och flera anda välkända varumärken. Eftersom dessa varumärken är så pass välkända kan du lita på att produkterna har en god kvalitet.