Resväskor

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
American Tourister Soundbox Sp 77 Svart
Köp!
Cavalet Malibu Large Brons
1248 kr Rek. 1599 kr
Köp!
Cavalet Pasadena Kabin Dark Blue / Tan
Köp!
Cavalet Pasadena Medium Dark Blue / Tan
Köp!
Cavalet Pasadena Kabin Silver/Tan
993 kr Rek. 1399 kr
Köp!
Cavalet Malibu Large Kornblå
1549 kr Rek. 1599 kr
Köp!
Cavalet Malibu Medium Svart
1395 kr Rek. 1399 kr
Köp!
Cavalet Malibu Medium Brons
1395 kr Rek. 1399 kr
Köp!
Cavalet Malibu Medium Kornblå
1395 kr Rek. 1399 kr
Köp!
Nova Stream Spinner 55/20 Expand Svart
Köp!
Nova Stream Spinner 77/28 Expand Svart
Köp!
Visar 32 av 52 produkter
Visa fler

Snygga resväskor av hög kvalitét

Givetvis blir det väldigt omständligt att åka på resa om man inte har en väska att lägga alla sina saker och eventuella nyinköpta souvenirer i! Därför säljer vi resväskor av hög kvalitet till ett bra pris. Vi har dels vanliga resväskor men även en och annan resväska för barn och flera mindre kabinväskor.

För att de ska vara lättare att hitta din packning på ex. flygplatsen har många av våra produkter unika designer så att du lätt kan få syn på din resväska även på långa avstånd. Om du letar efter andra typer av väskor, till exempel datorryggsäckar är det bara att klicka på länken. I den här kategorin fokuserar vi nämligen framförallt på väskor med hjul, ni vet, de där stora väskorna som man rullar omkring på flygplatsen. Men vi har även bags och andra större väskor som är perfekt att ta med sig på bil- eller husvagnssemestern.

Resväska för barn och vuxen

Vi har som du kan läsa dig ovan både resväskor för barn och för vuxna, så att hela familjen kan följa med på resan! De små resväskorna är lätt konstruerade och anpassade för att barnen själva ska kunna hantera dem. Dessutom har de roliga färger och mönster, vilket dels kommer att gädja barnen, och dels gör det lättare för er att identifiera väskan när den kommer rullandes på bandet på flygplatsen. Vi har produkter för både killar och tjejer.

Billiga resväskor på Teknikproffset

Om det är en billig resväska du letar efter så har du kommit rätt. Vi arbetar alltid för att ha ett så lågt pris som möjligt på våra produkter, så att du inte ska behöva betala överpris. Även när det kommer till våra mer premium-märken gör vi allt vi kan för att erbjuda dem till ett så bra pris som möjligt.

Stort utbud av olika varumärken

Vi har American Tourister, Samsonite, Lord Nelson, Snugpack, och flera anda välkända varumärken. Eftersom dessa varumärken är så pass välkända kan du lita på att produkterna har en god kvalitet.