Datorryggsäck

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Visar 32 av 75 produkter
Visa fler

Datorryggsäck

Så du letar efter en datorryggsäck? Det låter som ett klokt beslut, tycker vi! Måtten på en ryggsäck för laptop anges ofta i tum, eftersom det är storleken som laptoparna ofta anges i. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp med att välja rätt storlek. Ryggsäckarna finns i olika prisklasser och stilar.

Stor datorryggsäck eller liten datorryggsäck? Vi har dem alla!

Vi har som sagt väskor i olika storlekar till din dator. Många av våra produkter är dessutom universella och passar till laptops i olika storlekar. Vi har till exempel datorryggsäck 15 tum som alltså passar datorer i upp till den storleken. Om du är osäker på vilken storlek som din egen laptop har brukar det enklaste sättet att ta reda på det vara att söka efter datorns namn på internet följt av t.ex. "mått" eller "specifikation". Vi har även produkter i andra storlekar, som datorryggsäck 14 tum till exempel.

"En ryggsäck till din redan portabla laptop gör att den blir ännu mer portabel"

En ryggsäck till din redan portabla laptop gör att den blir ännu mer portabel, samtidigt som att den skyddas under färd. Det är ett riktigt smidigt sätt att förflytta den på, bland annat till och från jobbet/skolan eller om du reser mycket.

Hitta en datorryggsäck som passar dig i vårt sortiment av ryggsäckar till din dator.

För vardagliga och professionella sammanhang

För att din väska ska kunna passa in i alla tänkbara sammanhang har vi i sortimentet tagit in ett flertal olika produkter. Vissa har en mer professionell look och passar bra på affärsresan eller i ett kontor. Andra har mer fokus på funktion än design, vilket t.ex. kan innebära att den har extra många fack, att den är inbrottssäker, eller liknande. Vi har till och med gamingryggsäckar som är gjorda specifikt för gamers som vill kunna ta med sig sina prylar, t.ex. till LAN. Ryggsäcken i fråga har bland annat extra stora fack med plats för headset och tangentbord. Den har även ett skydd som träs på utsidan för att göra produkten helt tät vid regn och rusk.