Spänningsomvandlare

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Visar 32 av 33 produkter
Visa fler

Använd dina enheter överallt med en spänningsomvandlare

Med en spänningsomvandlare kan du använda dina vanliga 230V-apparater på ställen där du har tillgång till 12V, som till exempel i bilen, husvagnen, eller kanske båten. Olika spänningsomvandlare har varierande maxeffekter, så se till att du köper en som passar just dina behov. Man brukar också prata om ren och modifierad sinusvåg. En regel man kan använda sig av är att enklare elektronik som till exempel lampor och verktyg brukar fungera med modifierad sinusvåg. Avancerad elektronik och enheter med switchade nätdelar kräver ofta en ren sinusvåg. 

Vi har spänningsomvandlare (eller strömomvandlare som de ibland kallas), både från 12V-230V och från 220V till 12V. Med en strömomvandlare kan du t.ex. koppla in din laptop i bilen. Väldigt smidigt för exempelvis de som ofta åker på affärs- eller bilresor, eller bara allmänt spenderar mycket tid i bilen. Den kan även användas till andra apparater som till exempel telefonen eller liknande. USB-uttag finns också.

Det fungerar lika bra att använda våra spänningsomvandlare i lastbilen eller i båten.

Spänningsomvandlare med flera inbyggda säkerhetsfunktioner

Våra produkter har bland annat flera inbyggda säkerhetsfunktioner, såsom högspänningsskydd, lågspänningsskydd, överhettningsskydd och kortslutningsskydd.

Spänningsomvandlare för 12V-uttaget

Dessa produkter konverterar 12V DC-batteriet till standard 230V AC (hushåll), för att driva en mängd olika elektronik prylar, t.ex. surfplattor, smartphones, bärbara datorer, GPS-enheter och mycket mer!

I alla prisklasser

Spänningsomvandlarna finns i olika storlekar och i olika prisklasser så att alla ska kunna ha råd med en omvandlare i bilen!