Termometrar & Väderstationer

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera
Digital termometer i miniformat
Köp!
IR-Termometer -50 - +380°C (DT-380)
Köp!
Mesko MS 1177 Väderstation
356 kr Rek. 539 kr
Köp!
Adler AD 1175 Väderstation
479 kr Rek. 719 kr
Köp!
Camry CR 1174 Väderstation
496 kr Rek. 839 kr
Köp!
Adler AD 1176 Väderstation med klocka
Köp!
Denver Väderstation med klocka
279 kr Rek. 299 kr
Köp!
Visar 32 av 47 produkter
Visa fler

Termometrar & Väderstationer

Vi har ett stort sortiment av väderstationer och termometrar, både för inomhus- och utomhusbruk!

Oavsett om du är intresserad av att mäta temperaturen inne eller ute kan du alltså göra det med våra noggranna termometrar. Vi har både klassiska och digitala termometrar för i princip alla temperaturer!

Vad är fördelarna?

"Men vi lever ju på 20-talet, varför ska jag ha en simpel termometer när all information redan finns i min smartphone?" Det är en vettig fråga att ställa sig, men det finns faktiskt några fördelar med att använda klassikern framför ex. sin mobiltelefon. För det första så kommer termometern att ge dig ett mer träffsäkert resultat, eftersom den mäter temperaturen inom just det område som den är placerad. En smart-pryl av något slag hämtar oftast mer generell information om t.ex. ett helt område. De är inte heller lika pålitliga - om man får slut på mobildata eller förlorar täckningen blir den smarta prylen plötsligt ganska dum.

Stort utbud av termometrar och väderstationer med hygrometer m.m.

För den som vill kombinera nytt med gammalt har vi även hybrida produkter som kan styras genom en app. Beroende på dina behov kan du välja mellan produkter som mäter både utomhus- och inomhustemperatur eller bara en av dem. Och för de som vill ha det där lilla extra har vi även mer komplicerade väderstationer som mäter en lång rad värden, såsom luftfuktighet, datum och annat.

"