Radiostyrd helikopter

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera
RC Single Blade Helikopter 2.4G, Blå
Köp!
Revell Helicopter Glowee 2,0
717 kr Rek. 729 kr
Köp!
Revell Helicopter Sky Fun
681 kr Rek. 729 kr
Köp!
Syma 2,4GHz Helikopter
548 kr Rek. 549 kr
Köp!

Letar du efter en radiostyrd helikopter så har du hittat rätt! Här hittar du alla våra produkter inom den här kategorin. Helikoptrar har en väldigt spännande och rolig flygförmåga eftersom de, i händerna på en skicklig pilot, kan hovra på ett och samma ställe. De är även exceptionella när det kommer till precisionskörning. Ett lek-tips är att ställa upp en luft-hinderbana med ringar och annat i hemmet och sedan försöka klara den på så kort tid som möjligt! Det kommer garanterat att bli en succé hos både killar och tjejer.

Skillnaden mellan radiostyrda helikoptrar och andra fordon

Många jämför små radiostyrda helikoptrar med andra flygfordon som till exempel drönare. Dessa uttryck blandas ihop allt mer men generellt kan man säga att drönaren brukar ha flera rotorblad, ofta 4st, som är mer utspridda eftersom de fästs i produktens yttre kanter. När det kommer till helikoptrar så är rotorbladen snarare placerade "ovanpå" varandra, med ett visst mellanrum mellan dem såklart.

Teknikproffsets sortiment av RC-helikoptrar

I vårt sortiment fokuserar vi framförallt på leksakshelikoptrar som passar barn. (Eller en lekfull vuxen!) De har roliga motiv och är ofta gjorda för att efterlikna kända figurer och karaktärer. Vi har även mer klassiska små readiostyrda helikoptrar till väldigt bra pris.

"