Drönare

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera

Så du är alltså intresserad av en drönare? Kanske letar du efter en bra present till barnen? Eller är det rentav du själv som är lite leksugen? För att du ska kunna hitta dina drömmars drönare kan vi stolt erbjuda en lång rad med produkter i olika storlekar, med olika design och kanske framförallt: i olika prisklasser. Så oavsett om du är ute efter en proffsig drönare med kamera som du har tänkt använda själv, en mindre och billigare drönare som barnen kan flyga omkring med därhemma eller något däremellan så kommer du garanterat att hitta det du söker hos oss.

Drönare med kamera? Eller utan?

Om du letar efter en liten drönare med kamera så har du kommit till rätt sida. Fördelen med den här typen av drönare är att du kan följa den via t.ex. din smartphone samtidigt som du är ute och flyger. Det gör att du kan se var du åker och spela in det så att du kan visa andra i efterhand. Många av våra produkter styrs genom en app i telefonen, vilket gör dem mer portabla och lättare att ta med eftersom du ändå förmodligen har med dig din smartphone överallt.

Leksaksdrönare till barnen

Kanske har barnen sett alla fräcka annonser på dyra drönare och vill nu själva ha en? Det kan vara ett jobbigt läge om man inte vill eller kan spendera tjugotusen kronor på en leksak, men samtidigt inte vill göra barnen besvikna. Ingen fara! Vi har ett flertal drönare som är mer inriktade mot barn med t.ex. blinkande ljus, inbyggda spel och andra roliga funktioner!

Om du behöver extra rotorblad

Givetvis har vi också tillbehör till drönare såsom skyddsramar och rotorblad utifall att originalen skulle gå sönder. Detta finns inte till alla, men till ganska många av våra drönare.

För att sammanfatta

Köp drönare med kamera eller liten drönare hos oss på Teknikproffset. Vi har alltid bra priser och ett stort utbud av produkter. Du hittar mängder med unika artiklar härnedan!

"