Nintendo Switch

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Längd på kabel
Formfaktor på hörlurar
Trådlösa hörlurar (ja/nej)
Barnanpassade hörlurar (ja/nej)
Typ av mobilskydd
Färg
Filtrera
Sortera
Visar 32 av 197 produkter
Visa fler

Nintendo Switch - en modern konsolhybrid

Nintendo Switch är den senaste konsolen från Nintendo och den sjunde stationära konsolen i ledet räknat till de som släppts i Europa. Nintendo Switch lanserades för allmänheten den 3:e mars 2017 och är därmed en av de senaste, mest moderna spelkonsolerna på marknaden. Systemet är en unik hybrid mellan stationär teknik och portabel teknik de två kombineras på ett innovativt sätt som vi inte sett från andra stora konsol-tillverkare. Nintendo Switch består av en LCD-skärm, två avtagbara kontroller samt en dockningsstation. Skärmen kan även kopplas upp mot en TV genom att placera i dockningsstationen och koppla denna till TV:n.

Populära spel till Nintendo Switch

En rad älskvärda spel har lanserats specifikt för Nintendo Switch och kan inte upplevas på samma sätt på någon annan kontroll. Ett av de som blivit mest omtalade och uppskattade är The Legend of Zelda: Breath of the Wild tveklöst ett av de bästa spelen som någonsin gjorts, och förmodligen som någonsin kommer att göras, till Nintendo Switch. Breath of the Wild skapar en spännande känsla av äventyr med sina klockrena grafiska element och utmanande motståndare. Ett annat spel som uppskattats av såväl yngre som äldre till Nintendo Switch är Pokémon Let's Go - spelet tar de traitionellt avkopplande elementen som vi är vana att se i Pokémon-spel, men moderniserar dem på ett snyggt sätt som borde tilltala de flesta. Andra stora namn inom Nintendo Switch är Splatoon 2, Super Mario Odyssey, Super Smash Bros. Ultimate, Diablo 3, Gris, och Dead Cells.

Både praktisk & smidig

Nintendo Switch är utformad på så sätt att du enkelt ska kunna ta med den på resor, bilsemestern, till sommarstugan - eller vart du nu är på väg! Handkontrollen kan tas isär i två spearata delar som fungerar var för sig, detta gör att du kan spela tillsammans med en vän eller familjemedlem utan att behöva oroa dig över att köpa till dyra tillbehör eller extra handkontroller. LCD-skärmen kan antingen användas tillsammans med kontrollerna precis som den är eller sammankopplas med dockningsstationen för att sedan ansluta till en TV.

2019 släpptes även en uppdaterad version av Nintendo Switch med förbättrad batteritid.

"