Barngrindar

Pris
Varumärke

Skyddande barngrind för ökad säkerhet

Vi har ett stort utbud av barngrindar, trappgrindar och rumsavdelare! För att du ska hitta en som passar in i ert hem kan vi erbjuda grindar för trappan m.m. med olika stilar och i varierande design och utformning. Bara för att något är praktiskt behöver det inte vara fult tycker vi, och förhoppningsvis kommer du att känna likadant när du har gått igenom vårt sortiment av barngrindar här nedan!

Skydda ditt barn från att ramla ner för trapporna med våra säkra barngrindar. Vi har grindar i alla olika storlekar och de är enkla att fästa för att du ska känna dig trygg med ditt barn. Det går lika bra att sätta en barngrind framför trappan som framför en dörröppning eller ett valv. Dessa barngrindar är enkla att använda och simpla att öppna med en hand om det skulle vara så att du bär på något annat. 

Se till att ditt barn har en trygg och säker miljö runt omkring sig med vår säkra barngrind. Sätt den framför den öppna spisen så barnen inte kommer åt och bränner sig eller ännu värre. Du kan använda barngrinden till allt som du vill skärma av barnen från, och du slipper oroa dig för att barnen springer iväg fort. Olyckor händer lätt men med en säker barngrind kommer du inte behöva oroa dig när du vet att du har säkrat hemmet så gott det går.

Skaffa en skyddande barngrind för att skydda det du älskar mest och se till att inga förutsedda olyckor kommer att hända. Ställ det framför trappan till källarn eller framför grillen på baksidan för att du säkert kan lämna barnen utan att de värsta olyckor händer. Eller varför inte bara dela av en del av rummet med en rumsavdelare så barnen har sin egna plats att leka på.