Billaddare

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Färg
Filtrera
Sortera
Visar 32 av 112 produkter
Visa fler

Ladda mobilen medan du åker till jobbet, skolan eller är på bilsemester. Med en billaddare är telefonen alltid laddad. Du ansluter billaddaren till 12V uttaget och sen är det bara att börja ladda din telefon. Enklare än så blir det väl inte? Våra laddare till bilen kommer i flera olika modeller och med olika design. På så sätt kan du matcha USB-laddaren med bilens interiör på ett snyggt sätt.

Vi har flera olika modeller beroende på bl.a. vilken laddningskabel du använder, om du önskar flera USB-uttag eller QuickCharge modeller.

Billaddare till iPhone eller Android?

Vi har båda! Om du till exempel behöver en billaddare till din Apple-enhet kan det vara smart att satsa på en produkt där en Lightning-kabel ingår. Vi har även billaddare med USB Typ-C, miniUSB och microUSB. Givetvis har vi även produkter som endast har en USB-utgång så att du själv kan välja vilken kabel du vill använda.

Hur många portar behöver du?

Det viktigaste att tänka på innan man handlar är hur många utgångar du bedömer att produkten behöver. Åker du mest själv kanske det räcker med 1 eller 2, men om hela familjen vill kunna ladda sina mobiler, surfplattor, o.s.v. så behövs förmodligen en USB-laddare med 3 eller 4 portar.

"