Adventskalender för barn

Pris
Varumärke

Spännande adventskalendrar för barn

Nu är det jul igen och nu är det jul igen! Ladda upp inför julen med våra fina adventskalendrar för barn. Vi har kalendrar för både pojkar och flickor som kommer att öka spänningen inför julafton - en lucka i taget!

Nedräkningen kan börja! Adventskalendern för barn startade som en nedräkning inför den stora dagen julafton. Förr i tiden var det mycket vanligare med bara chokladfyllda adventskalendrar, men med åren har det utvecklats till roligare kalendrar. En adventskalender innehåller alltså 24 luckor, och varje lucka innehåller en ny leksak som barnen kan använda och leka med. Man öppnar en lucka varje dag och på så sätt räknar ner till den 24e december. 
Vi har ett stort utbud av adventskalendrar för barn, pojkar och flickor. Välj mellan en spännande skattjakt eller en mysig jul eller varför inte spana in Harry Potters adventskalender! 

Visst är det mysigt att känna julkänslan lite extra varje dag fram tills julafton. Ännu mysigare blir det om man öppnar olika adventskalendrar tillsammans eller varför inte öppna flera till dig själv. Så unna dig själv och dina barn något extra för att klara av denna mörka vintertid.

Håll barnen undan julklapparna genom att ge dom en liten present varje dag istället. Då passar våra adventskalendrar perfekt eftersom de kan öppna en lucka varje dag inför årets jul. Låt nedräkningen börja och se hur överraskade och lyckliga dina barn kommer att bli av deras nya adventskalender. Varje ny överraskning ger ett nytt tillfälle att mixa, matcha och berätta en ny saga! Barnen kommer älska att upptäcka nya överraskningar under hela tiden och utökar omedelbart lekens möjligheter. 

Se till att ha barnens adventskalendrar redan färdiga och redo innan den 1e december så det bara är för pojkarna och flickorna att öppna direkt när de vaknar i december månad.