Tillbehör till Sony PlayStation 4

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Laddstation till PS4 DualShock
179 kr Rek. 249 kr
Köp!
Trådlös handkontroll till PS4, Svart
Köp!
Dubbel laddstation till PS4-kontroller
Köp!
USB-hub till Playstation 4 (5 portar)
Köp!
Control (PS4)
Kampanj
99 kr Rek. 199 kr
Köp!
Trådlös kontroll till PS4, Röd
Köp!
Trådlös kontroll till PS4, Blå
Köp!
Rabbids: Party of Legends (PS4)
199 kr Rek. 399 kr
Köp!
Visar 32 av 55 produkter
Visa fler

Alla tillbehör du behöver till ditt PS4 

PlayStation 4, även kallat PS4 är bättre, snabbare och snyggare än sina föregångare. PS4 är den fjärde spelkonsol som SONY lanserat och det blir bara bättre. Via PlayStation Network får du tillgång till filmer, musik och mycket mera. Spela online med vänner eller anslut ditt PS Vita. Med PS4 får du en unik spelupplevelse som du sent kommer glömma.

Hos oss hittar du bra och billiga tillbehör till ditt PlayStation 4 som kan få dig att höja spelupplevelsen. Här finner du allt från handkontroller till laddstationer och headset med mera. 

Hos Teknikproffset hittar du bland annat PlayStation 4 handkontroller i olika utformningar och färger som får dig att spela med stil samt komfort. Till handkontrollen finns silikongrepp och silikonhattar för joysticken för att du så komfortabelt som möjligt ska njuta av ditt spelande. För racingälskarna så hittar du även racing ratt hos oss som du enkelt kan ansluta till ditt PS4 och köra F1 eller andra bilspel.

Om du spelar mycket online så är headset ett tillbehör du behöver ha för att kunna kommunicera. Vi erbjuder ett brett sortiment av gaming hörlurar för PlayStation 4 från olika varumärken. 

Här hittar du de tillbehör du behöver till ditt PlayStation 4!