Väckarklockor

Pris
Varumärke
Kampanj
Filtrera
Sortera
Väckarklocka pyramid (glowing LED)
Köp!
Denver Klockradio
199 kr Rek. 329 kr
Köp!
Väckarklocka med Qi-laddning, Svart
Köp!
Adler klockradio med projektor - svart
Köp!
Reseur Digital Silver
99 kr Rek. 119 kr
Köp!
Analog bordsväckarklocka | Grå
Köp!
Visar 32 av 46 produkter
Visa fler

Väckarklockor

Behöver du en väckarklocka? Vi har flera olika modeller med olika funktioner som t.ex. termometer, datum, notisplatta med mera!

Varför ska man ha en väckarklocka år 2020?

Många kan tycka att det idag är onödigt att ha en väckarklocka vid sängen eftersom man ändå alltid har mobiltelefonen nära tillhands, men det finns faktiskt flera fördelar med att ha en gammal hederlig alarmklocka. Har du till exempel funderat över hur mycket mobilens batteri slits när den är på dygnet runt dag efter dag? Det kommer att hålla sig fräscht längre om du låter den vara avstängd på natten och istället använder dig av en väckarklockan.

Vissa väckarklockor har också funktioner som inte telefonen kan efterlikna, såsom projektor, nattlampa, gradvis ökning av ljkusstyrkan, rumstemperatur m.m. Vi har även en variant med inbyggd Qi-laddare. Dessutom - eftersom väckarklockan har varit med i matchen så pass länge - finns det idag ett hav av olika varianter att välja mellan, så att du kan hitta en produkt som har en design och stil som tilltalar just dig. Och det är ju viktigt, eftersom klockan trots allt är det första du kommer se och höra varje morgon när du vaknar!

Så för att sammanfatta kan man säga det faktiskt fortfarande gott om anledningar till att använda en väckarklocka!

Vi har alltid snabba leveranser och bra priser. Välkommen till Teknikproffset!

"