Bilhållare till Surfplatta

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)

I dagens teknikvärld finns det mängder av surfplattor, stora och små som har inbyggd navigator, ett perfekt tillfälle att skaffa sig en bilhållare och få ut mer av plattan. Pordukterna är generellt sett otroligt enkla att montera och använda. När du väl fäst själva armen" i bilen är det oftast bara att placera surfplattan inom ramen och skruva åt fästena så att den sitter ordentligt. Sedan är det bara att tuta och köra!

Både modellanpassade och universella surfplattehållare till bil

Här hittar du mängder av bilhållare som garanterat passar alla tablets, vi har både modellanpassade bilhållare samt universella som passar vilken platta som helst!

iPad-hållare för bil

För tillfället har vi ingen modellspecifik iPad-hållare till bilen, men det gör faktiskt inget! Du kan nämligen använda våra stilrena och universella hållare för att kunna sätta upp din iPad i bilen.

Råd bot på långdragna väntetider med en surfplatta-hållare till bil

Ett annat användningsområde som inte alla tänker på är att du även kan se på filmer och videor på din surfplatta medan bilen står stilla och du väntar på någon. Alternativt kan passageraren eller barnen kolla på film samtidigt som du kör. Köp din bilhållare till surfplatta hos oss på Teknikproffset!