Roliga prylar

Pris
Varumärke
Kampanj
Filtrera
Sortera
100-pack Black Friday Ballonger
129 kr Rek. 249 kr
Köp!
NORDIQZENZ RFID/NFC Blocker-kort
Köp!
Elastiskt träningsband till fotboll
Köp!
Vit keps med Teknikproffset logo
Köp!
Toalettpall, Vit
179 kr Rek. 299 kr
Köp!
Överfallslarm/Personlarm, Rosa
Köp!
Brain Freeze, Iskubsform
69 kr Rek. 99 kr
Köp!
Karaoke-mikrofon med Bluetooth, Svart
Köp!
Fidget toy/Pop it leksak, Orange
Köp!
Fidget Circle/Pop it leksak, Grön
Köp!
Fidget toy/Pop it leksak, Gul
99 kr Rek. 129 kr
Köp!
Visar 32 av 394 produkter
Visa fler

Roliga prylar

Här hittar du alla våra roliga prylar och gadgets! Många av sakerna har egentligen ingen viktig funktion, förutom att vara roliga - men att ha roligt är ju faktiskt viktigt i sig!

Spännande och coola prylar

Hitta roliga gadgets och prylar för att ge bort i present eller för att underhålla dig själv med! Vi har mängder med coola prylar - allt från USB-gadget till smarta lösningar och spionprylar. Många av våra grejer är designade för att fylla en funktion som du kanske inte visste att du hade ett behov för, samtidigt som de fyller detta behov på ett roligt och spännande sätt!

Roliga teknikprylar för alla

Det räcker med att läsa vårt företagsnamn för att förstå att vi erbjuder många olika sorters teknikprylar. Ett hett tips är att kolla in vårt sortiment med USB gadgets: här hittar du massvis med teknikrelaterade grejer som du kan använda i kombination med din dator eller laptop. Vi har också en kategori som heter just "Roliga prylar" där man kan hitta i princip vilka galna saker som helst. Perfekt för julklapsspelet eller festen.

Smarta saker?

Om du är mer praktiskt lagd kanske du föredrar kategorin "Smarta saker" där vi har lagt mängder med saker som kan hjälpa dig i vardagen på olika sätt.

Välkommen in till vårt stora och breda sortiment av roliga presenter.

"