OM TEKNIKPROFFSET


Teknikproffset.se - "Ditt varuhus online!"

Teknikproffset.se är ett ledande e-handelsvaruhus specialiserat på hemelektronik och tillbehör, som sträcker sig över hela EU och Norge. Vårt mål är att erbjuda ett omfattande sortiment av högkvalitativa produkter och tillbehör inom områden såsom hemelektronik, vardagsteknik, sportartiklar och skönhetsprodukter.

Vi har även ett stort fokus på att hålla så låga priser som möjligt samt att erbjuda de mest populära leverans- och betalsätten, allt för att skapa nöjda kunder och en högklassig helhetsupplevelse för varje enskild konsument.

Teknikproffset erbjuder kundservice via både e-mail och chatt för att snabbt kunna assistera våra kunder med professionell service.

Vi prioriterar konkurrenskraftiga priser och bekväma leverans- och betalningsalternativ för att säkerställa högkvalitativ service och tillfredsställda kunder. Vår kundtjänst finns tillgänglig via e-post och chatt för att erbjuda professionell support och snabb assistans till våra kunder.

Teknikproffset grundades för 15 år sedan i Göteborg och har sedan dess upplevt stadig tillväxt. Med över 1 500 000 kunder sedan starten 2009 har vi etablerat oss som en pålitlig destination för kvalitetsprodukter och utmärkt service.

Vårt huvudkontor är beläget i Landvetter utanför Göteborg, där vi hanterar alla aspekter av verksamheten, inklusive kundservice, inköp, produktutveckling, marknadsföring, driftsäkerhet, ekonomihantering och administrativa processer.

Vi erbjuder snabba leveranser från Sverige till både privatkunder och företagskunder. Våra leverantörer är lokaliserade i Sverige, övriga Europa och flera länder i Asien.

Välkommen att upptäcka vårt breda utbud och fynda på Teknikproffset.se!

TP E-commerce Nordic AB, org.nr: 559386-1841 och moms nr: SE559386184101