OM TEKNIKPROFFSET


Teknikproffset.se - "Ditt varuhus online!"

Teknikproffset.se är ett e-handelsvaruhus främst inriktat på hemelektronik och tillbehör.
Vi är aktiva i hela Norden med affärsidén att erbjuda ett brett sortiment av produkter och prylar, där bland annat kvalitativ hemelektronik, vardagsteknik, sportredskap och skönhetsartiklar återfinns.

Vi har även ett stort fokus på att hålla så låga priser som möjligt samt att erbjuda de mest populära leverans- och betalsätten, allt för att skapa nöjda kunder och en högklassig helhetsupplevelse för varje enskild konsument.

Teknikproffset erbjuder kundservice via både e-mail och chatt för att snabbt kunna assistera våra kunder med professionell service.

Verksamheten grundades i Göteborg år 2009 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Årsomsättningen har passerat 250 miljoner kronor per år tack vare de över 1 500 000 kunder som valt att handla hos oss.

Vårt huvudkontor är beläget i Landvetter utanför Göteborg. Därifrån hanterar vi kundservice, sköter inköp, produktutveckling och marknadsföring, säkerställer en stabil drift, förvaltar ekonomin samt handlägger övrig administration.

Alla leveranser skickas ifrån Sverige för snabbast möjliga leveranstid till konsumenter och företagskunder. Våra leverantörer finns i Sverige, övriga Europa samt i flera länder i Asien.

Börja fynda direkt - Välkommen till Teknikproffset.se!

TP E-commerce Nordic AB, org.nr: 559386-1841 och moms nr: SE559386184101