Smartwatch och aktivitetsarmband

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Fitbit Versa 3, Black
1899 kr Rek. 1999 kr
Köp!
Amazfit Band 5 Midnight Black
289 kr Rek. 629 kr
Köp!
Xiaomi Mi Band 4c, Svart
Kampanj
149 kr Rek. 299 kr
Köp!
W8 Vattentålig Smartklocka, Svart
Köp!
Fitbit Charge 4 Rosewood/Rosewood
1101 kr Rek. 1999 kr
Köp!
W8 Vattentålig Smartklocka, Rosa
Köp!
Garmin HRM-Dual
576 kr Rek. 799 kr
Köp!
W8 Vattentålig Smartklocka, Vit
Köp!
Xplora 5 SE, Blå
Köp!
Xplora 5 SE, Svart
Köp!
Smart sportklocka, Vit
249 kr Rek. 399 kr
Köp!
Smart sportklocka, Svart
249 kr Rek. 399 kr
Köp!
Amazfit GTR 2 Smartwatch, Svart
989 kr Rek. 1499 kr
Köp!
Visar 32 av 148 produkter
Visa fler

Smartwatch & Aktivitetsarmband

Härnedan kan du välja mellan alla våra olika typer av aktivitetsarmband! Vi har smartwatch, stegräknare, pulsklockor och aktivitetsmätare - alltid med moderna och praktiska funktioner så att du är redo för träningspasset eller joggingturen!

Ett aktivitetsarmband är smidigt eftersom det gör att du inte behöver ta med dig så många olika enheter när du är ute och tränar, det räcker gott och väl med ditt aktivitetsarmband eller din smartklocka!

Stegräknare som armband?

Den gamla hederliga stegräknaren har numera till stor del blivit ersatt av aktivitetsarmbandet. Detta armband är så mycket mer än bara en stegräknare, men även denna grundfunktion finns fortfarande kvar i alla våra armband. Istället för att ha en stegräknare som ständigt guppar omkring på höften när du är ute och går eller springer har du mätaren kring din handled, precis som ett vanligt armband. Skillnaden är att aktivitetsarmbanden också fungerar som klocka och mäter fler värden. Ungefär som en smartwatch, men med fokus på träning.

Vi har de bästa aktivitetsarmbanden

Bland våra produkter hittar du de bästa grejerna, med massor av olika funktioner och med grym kvalitet. Några exempel på funktioner som våra aktivitetsklockor har är: stegräknare, klocka, notiser, sömnövervakning, pulsmätare, och mycket annat. De flesta av våra produkter har också en tillhörande app där all information lagras, vilket gör att du lättare kan hålla koll på din utveckling över tid samt få en snyggare, och mer överblickbar, vy över dina prestationer.

Kompatibla med alla enheter

Vi har aktivitetsarmband till iPhone och Samsung aktivitetsarmband. Så om du har någon av dessa telefoner eller en annan enhet från Android så kommer våra prylar att vara kompatibla med dina! De flesta aktivitetsklockor, smartklockor och liknande teknik ansluts via Bluetooth - något som alla smartphones har.