FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Klockradio

En klockradio håller tiden på ett mycket precist sätt samtidigt som den fungerar som en helt vanlig radio. Klockradion är ett vanligt inslag i det svenska hemmet, kanske framförallt på nattduksbordet eftersom dess multifunktionella natur gör att den är bra att ha nära till hands!

En radioklocka är för många ett viktigt inslag i vardagen då man förlitar sig på att den ska väcka en på morgonen, samtidigt som den också levererar underhållning från ett stort antal radiokanaler. 

Vilken stil väljer du?

Din väckarklocka är troligtvis det första du både ser och hör varje morgon, så det är naturligt att man vill att den ska ha rätt utseende. Eftersom vi har ett stort utbud av denna produkt är det sannolikt att du kommer att hitta en som passar dig i vårt sortiment. Söker du till exempel en klockradio med retro-stil? Eller bara en neutral och snygg klockradio? Oavsett vad du är ute efter så är vi säkra på att du kommer att hitta något passande här hos oss. 

Mängder med spännande funktioner  

Eftersom denna typ av alarmklocka har funnits så pass länge har man haft god tid på sig att utveckla nya, spännande funktioner. Vad sägs som en kubformad klocka till exempel? Eller en med välvd skärm? Eller en med inbyggd dockningsstation? Som sagt finns det alltså väldigt mycket att välja mellan nuförtiden. Om ni behöver tips eller råd är det bara att fråga så ska vi hjälpa er så gott vi kan. Välkommen! 

Filtrera produkter:

Pris100 - 4000