FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » LEKSAKER, BARN- & BABYPRODUKTER » Leksaker » Fidget Spinners

Fidget Spinners

Fidget Spinners - leksaken som inte behöver någon introduktion! För dig som inte hade koll på årets hetaste trend år 2017 kan vi berätta att fidget spinnern är en leksak som kan ha en lugnande effekt på användaren. Man placerer den mellan tummen och pekfingret och snurrar sedan den lilla prylen runt sin egen axel. För den som vill lära sig tricks och annat finns det mängder med videor på internet. 

Varför ska man ha en Fidget Spinner?

Det är en fråga som många ställde sig när Fidget Spinnern plötsligt blev populär på marknaden. Dessa produkter är designade för att inte ha någon specifik funktion, istället ska de bara finnas där så att personer som lätt blir rastlösa har något att pilla med som inte stör andra. Vilket man i och för sig skulle kunna kalla för en funktion.

Många hävdar att fidget spinners kan hjälpa personer med olika diagnoser att slappna av, vanligen pratas det bland annat om ADHD. Några generella vetenskapliga bevis för detta finns dock inte - det enda sättet att ta reda på om det fungerar för dig/ditt barn eller inte är helt enkelt att testa. De som framförallt köpt fidget spinners är dock de som egentligen inte "behöver" dem, utan som antingen hoppade på trenden när den var som hetast eller mest tycker att det är en rolig grej. Även om trenden som utbröt 2017 har ebbat ut vid det här laget så levererar fidget spinnern fortfarande samma lågmälda njutning även nu. 

De roliga små leksakerna finns i massvis med olika färger och former som med tiden bara blivit fler och fler. 

 

Laddar fler