FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.26 / 10
Läs våra omdömen
Hem » Okategoriserade produkter » 1Control Garageöppnare Solo Mini 2 Användare

1Control

1Control Garageöppnare Solo Mini 2 Användare

Pris: 749kr
Delbetala från 86 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  SOLO Garageöppnare Mini 2-användare

  • Hantera 1 grind eller garageport
  • Upp till 2 användare
  • Köp till ytterligare användare från appen
  • Dela, återkalla och kontrollera åtkomst
  • Inga ledningar som ska anslutas
  • Appen "1Control" är gratis

  Styrning av garageporten
  SOLO MINI kan kopiera garageportens fjärrkontroll, och därefter beter den sig som den ursprungliga fjärrkontrollen. Den kan kopiera alla fasta kodade fjärrkontroller och de flesta fjärrkontrollerna för rullningskod i frekvensbanden 433,0 MHz till 868,0 MHz med hjälp av AM- och FM-moduleringarna. De gamla lågfrekventa fjärrkontrollerna, kallad kvarts, är inte kompatibla.
  Den kompletta listan över kompatibla fjärrkontroller finns på webbplatsen 1Control eller i den kompletta guiden. För att styra en garageport/grind räcker det att kopiera en enda fjärrkontroll, det är inte nödvändigt att kopiera fjärrkontrollerna för alla användare.
  SOLO MINI kommunicerar med smarttelefonen med hjälp av Bluetooth LE 4-protokoll. Därför är det inte nödvändigt att ha en internetanslutning för garageporten.
  Driftsförhållanden
  SOLO MINI är motståndskraftig mot atmosfäriska störningar, är regntät, snösäker och motståndskraftig mot solstrålar. Den är IP66-certifierat.
  Säkerhet
  När du använder SOLO MINI för första gången måste en 8-siffrig numerisk PIN-kod ställas in. Denna PIN-kod måste hållas hemlig. Innehavare av PIN-koder betraktas som administratörer av enheten. Det är möjligt att återställa PIN-koden genom att utföra en fabriksåterställning av SOLO MINI. SOLO MINI-administratören kan bjuda in andra användare att använda en grind eller garageport utan att ge dem PIN-koden, genom att använda de delningsfunktioner som erbjuds av appen.
  Kommunikationen mellan SOLO MINI och en smartphone är skyddad av den senaste generationens säkerhetsalgoritmer baserade på offentliga nycklar, och end-to-end symmetrisk kryptering med kortvariga nycklar. Kommunikationen mellan SOLO MINI och en garageport använder samma säkerhetsalgoritmer som den kopierade fjärrkontrollen. Därför är graden av säkerhet som erbjuds i denna kommunikation densamma som för fjärrkontrollen.
  Strömförsörjning
  SOLO MINI levereras med monterade batterier och är redan påslagen.
  Batterierna kan bytas ut när de är tomma. SOLO MINI håller de kopierade fjärrkontrollerna och delade åtkomstar i minnet även om det inte är spänningslöst. Du kan kontrollera batteriets laddningsstatus med appen.

  Förpackningsinnehåll
  1 SOLO MINI-enhet
  1 vägg- eller stångfäststöd
  2 väggfästanordningar med relativa skruvar
  2 stångklämmor
  2 batterier (redan monterade)

  Andra detaljer
  Driftsavstånd: 15-20 meter
  Mått: 39x102x134mm
  Vikt (batterier ingår): 350 g

  EAN:8056772850253
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!