KAI Seki Magoroku Shoso - Santoku kniv, 16 cm

Artnr: C59104
  • Utmärkt och högkvalitativt santokukniv
  • Rostfritt 1K6 stål
  • Sömlös konstruktion från stålblad till handtag
  • Bladets hårdhet: 58±1 HRC
  • Tillverkad i Japan
671 kr
 
Leverans:  Tillfälligt slut

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Tillverkad helt i rostfritt stål och ett utmärkt val för alla som uppskattar japanska knivar. Hål på bladet förhindrar att mat fastnar när du skär. Denna mångsidiga kniv kan användas för att skära grönsaker, frukt, kött och fisk. Det vassa bladet är tillverkat av 1K6 rostfritt stål med en kolhalt på 0,8%. Denna starka stål håller sig skarpt betydligt längre än genomsnittliga knivar. Det satinmatta bladet är slipat i en konkav vinkel, vilket gör att det passar både höger- och vänsterhänta kockar. Ergonomisk, bekväm och böjd handtag.

Egenskaper

  • Elegant och modern japansk santoku-kniv med en sömlös konstruktion från blad till handtag
  • Bladets hårdhet: 58 ± 1 HRC
  • Bladets längd 16,5 cm
  • Håller sig skarpt och är lätt att slipa

Japanska köksknivar är gjorda av mycket hårt och tunt metall. Därför ska de inte hackas eller böjas mot hårda material såsom fryst eller benigt kött, kokosnöt, burklock, etc. Risken är att bitar kan lossna från bladet. Kvalitetsknivar bör heller inte diskas i diskmaskinen, utan bör tvättas för hand och torkas direkt efter användning. Förvaring bör göras på sätt där knivbladen inte är i kontakt med andra metallföremål.

4901601219845EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på