Beast Lab Shark Beast Creator - monsterlaboratorium

Artnr: C41125
1319 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Kolla in detta galet fantastiska lekset med en interaktiv hajmonsterfigur! Vi snackar interaktivitet på hög nivå här, folk. I det här kittet är det inte bara en vanlig monsterfigur, det är en interaktiv ninja-haj-spion! Följ våra steg, släng i ingredienser som om du vore en kulinarisk trollkarl, snurra på värmeknappen och släpp ut dimman för att låta ditt monster gå loss.

Den här monsterfiguren är som en ninja på ett disco – böjbara leder och en överkropp som går bananas för en episk power strike attack. Den låter och lyser upp som ett party på havsbotten. Släng tillbaka figuren i leksetet och frammana den igen och igen – det är som att ha din egen lilla monster-show närhelst du känner för det. Och det bästa är att du kan använda setet även utan ingredienser om du är i ett "monster light" stämning.

Vi snackar över 80 ljud, ljus och reaktioner här, folks! Och håll i hatten för det är två olika monsterfigurer som gömmer sig i varje set. Öppna det som om du öppnar en skattkista och bli överraskad av vilken skrämmande eller skojig kompis som lurar därinne.

Batterierna är redan på plats för action – 3 LR44-fnitterbatterier är inkluderade, men du behöver slänga in 6 AA-batterier själv om du vill hålla monstret i gång länge.

Det här kittet innehåller inte bara ett lekset och en elektronisk figur, utan även två tillbehör, ett experimentset (fossilfragment, lösligt papper, attackserum, fizz powder och pandemonium crystal) – det är som att ha en egen monsterlabb-kit! Instruktioner finns för att guida dig genom skapandet av ditt egna monsteruniversum.

Måtten är episka – leksetet är ungefär 25x18x32 cm, så det tar upp sitt eget lilla hörn av rummet och blir genast huvudattraktionen.

Rekommenderad ålder för detta monsteräventyr är 5+, men om du är yngre än så, håll dig borta! Det här kittet är för riktiga monsterentusiaster och rekommenderas inte för de små monstren under 3 år. Haka på i detta monsterparty, och låt skrattet och skräcken börja! 麗

0630996111055EAN:
  • Specifikationer
  • Från ålder: 5 år
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar