FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Grenuttag

Man kan nästan inte få för många grenuttag, eller hur? Man köper ett nytt och vips så hittar man ett annat ställe där det skulle vara bra med några extra uttag! Vi har mängder med grendosor med olika antal uttag och olika utseenden. 

Här hittar du vårt breda utbud av grendosor och grenuttag. Vi har flera olika längder och olika antal uttag vilket gör att vi också kan erbjuda produkter i alla prisklasser. Ett förgrenat uttag gör att du kan skapa de optimala förutsättningarna för att utnyttja ett vägguttag genom att fördela strömmen så att du får fler uttag. Vi har även grenuttag som är formade som en kub. Vi har produkter med brytare och utan brytare. 

Grenkontakt för alla dina behov

Våra produkter har som minst 3st uttag och som mest uppemot 10st! Detta gör att det kommer bli lätt att hitta ett som passar för dina önskemål. Är det LAN-party med grabbarna som gäller? Då kommer det garanterat att krävas många uttag, och kanske även en extra nätverksswitch så att alla kan ta del av nätet. Behöver du bara ett litet smidigt uttag att ha i köket för att kunna koppla in både kaffemaskinen och toastern samtidigt? Inga problem, vi har det med. 

För den händige kan det vara smart att installera en av våra produkter för bänkskiva. Dessa kan enkelt "tryckas ned" och gömmas vid behov. Passar även bra på arbetsplatser och i konferensrum där man vill ge ett städat intryck utan kablar och dosor överallt. Som sagt - vi har något för alla! 

2-vägs, 3-vägs eller 10-vägs grenuttag?

Om du är ute efter ett grenuttag 2-vägs eller någon annan storlek så kommer du förmodligen inte att bli besviken. Vi har produkter med ända upp till 10 separata kontakter, så att du får stora möjligheter att försörja alla dina prylar med ström. Perfekt på arbetsplatsen, för storfamiljen eller när man har LAN med vännerna! Ja, det är ju viktigt att man hittar en produkt som passar sina egna behov, och kanske även har en stil som man uppskattar. De flesta artiklar av denna sort brukar vara vita, men du kanske, till exempel, hellre vill ha ett svart grenuttag? Inga problem - du hittar det bland våra produkter härnedan! Andra har än mer specifika önskemål än så. 

Vilken sladdlängd önskar du? Eller föredrar du ett grenuttag utan kabel?

Vi vill som sagt att våra kunder ska kunna hitta en produkt som passar perfekt för varje individuellt behov. Därför erbjuder vi en lång rad artiklar, bland annat med olika längder på sladden. Så oavsett om du är ute efter ett grenuttag på 5 meter eller mer/mindre så ska du kunna hitta rätt hos oss! Du kanske rentav föredrar ett grenuttag utan kabel? Ni vet, ett sådant som man bara stoppar in direkt i väggkontakten och som delar upp denna i flera delar? Det hittar du också hos oss! 

Filtrera produkter:

Pris0 - 1000
Laddar fler