Circle Home Plus

Artnr: 38-90604
1798 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Klarna Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

CIRCLE Home Plus

- Hanterar enkelt tid och innehåll på nätet
- Ge din familj en paus från internet
- Ha överblick på varje ansluten enhet i ditt hem
- Ställs in lätt med Circle-appen

Circle Home Plus är en produkt som ger dig kontroll över internetanvändning i hemmet. Du får en fullständig överblick över vad och hur mycket tid barnen tillbringar på spel, vilka program de använder och vilka webbplatser de besöker. Circle Home Plus ansluts trådlöst till din router i hemmet och du behöver inte göra några inställningar på antingen routern, surfplattan eller smartphone.

Översikt
Du får en överblick på samtliga användare av ditt nätverk. Föräldrar har tillgång till en administrationspanel där de kan ställa in olika profiler för varje enskild användare.

Profiler
Skapa en profil för varje användare på alla enheter som används i nätverket. Du kan skapa profiler på surfplattan, en smartphone, och dator, oavsett om det är en PC eller Mac. Genom att skapa ett filter kan du till exempel ange hur lång tid dina barn får spendera på facebook.

Tidsanvändning och tidsbegränsningar
Få en överblick om hur mycket tid som spenderas på olika applikationer och sajter. Finns det en sida du vill filtrera och som du inte vill att dina barn ska ha tillgång till så kan du också göra detta i menyn.

Filter
Sätt ett filter för varje användare. Oavsett om det är 5-åringens iPad eller 15-åringens smartphone. Du kan filtrera vad som är tillåtet att besöka på internet och tidsbestämma hur länge och när på dygnet de ska ha åtkomst.

Stäng av Internet
Du styr helt när du vill att dina barn ska ha tillgång till internet. Du kan bestämma tider när det ska vara på och när det stängs av.

Gäster
Har dina barn besök så kan du även styra deras internetanvändning som går via ditt nätverk. Även här kan du lägga ett filter på vad som är tillåtet och under vilka tider.

5 minuters setup
Circle är mycket enkelt att komma igång med. Den är superlätt att installera och gränssnittet är enkelt att hantera. En installation tar inte mer än fem minuter och sedan har du full kontroll och överblick.

856696007058EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar
Andra köpte även