KAI Seki Magoroku Shoso - kockkniv, 15 cm

Artnr: C59102
  • Utmärkt och högkvalitativ allmänkniv
  • Rostfritt 1K6 stål
  • Sömlös konstruktion från stål till handtag
  • Bladets hårdhet: 58±1 HRC
  • Tillverkad i Japan
578 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Mångsidig och kvalitativ kniv för allt från skärning. Tillverkad helt i rostfritt stål och ett utmärkt val för de som uppskattar japanska knivar. En mycket mångsidig kniv som du kan använda för att skära grönsaker, frukt, kött och fisk. Kniven ligger i storlek mellan en stor grönsakskniv och en liten kockkniv. Den skarpa kärnan på kniven är tillverkad av mycket hårt 1K6 rostfritt stål med en kolhalt på 0,8%. Därför håller den starka stålet sig skarp mycket längre än genomsnittliga knivar. Den satinmatta klingan har slipats till en konkav vinkel, vilket gör den lämplig för både höger- och vänsterhänta kockar. Ergonomisk, bekväm och böjd form på handtaget.

Egenskaper

  • Elegant och modern japansk allkniv med en sömlös struktur från klinga till handtag
  • Hårdhet på klingan: 58±1 HRC
  • Klingans längd 15 cm
  • Håller sig skarp och är lätt att slipa

Japanska köksknivar är gjorda av mycket hårt och tunt metall. Därför bör de inte användas för att hacka eller böja mot hårda material som isigt eller benigt kött, kokosnöt, burklock osv. Risken är att konkreta bitar av kniven kan lossna. Kvalitetsknivar bör heller inte diskas i diskmaskin utan föredras att snabbt tvättas och torkas för hand efter användning. För förvaring lämpar sig alla lösningar där knivbladen inte är i kontakt med andra metallföremål.

4901601219890EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på