IMOU Ranger 2 Full HD-övervakningskamera

Artnr: 38-88476
599 kr
879 kr
Antal: 
Leverans:  Tillfälligt slut
 • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

IMOU Ranger 2 är en praktisk övervakningskamera med stort upptagningsområde och många smarta funktioner, som till exempel mörkerseende och tvåvägskommunikation. Kameran filmar i Full HD-upplösning (1080p) och använder H.265-videokomprimering för att hålla storleken på videofilerna nere utan att offra bildkvalitet. Du kan hålla koll på större delar av ditt hem med hjälp av bara en kamera, eftersom den är panorerbar 355° och dessutom går att tilta från -5° till 80°. Flexibiliteten är även fördelaktig eftersom kameran själv kan upptäcka och följa rörelse, om någon skulle bryta sig in i ditt hem.

 • 1080p Full HD-kamera
 • Tvåvägskommunikation
 • AI-teknologi
 • 0 - 355° panorering, -5 - 80° tilt
 • Plats för microSD-kort

Avancerad AI-teknik för människodetektering

IMOU strävar efter att alla notiser som skickas till din smartphone skall vara intressanta för dig. Med hjälp av avancerad AI-teknik kan IMOU Ranger 2 avgöra om det den ser är en människa eller inte. När en notis väl skickas till dig ska du inte behöva fundera på om det är en falsk varning eller inte och kan istället direkt övervaka vad som händer i ditt hem via en livesändning i realtid.

Upptäcker abnormala ljud

IMOU Ranger 2 är ännu smartare än sin föregångare. Mikrofonen i kameran lyssnar hela tiden, och så snart den hör något ljud den inte anser är normalt så skickas en notis direkt till din smartphone. Denna funktion ger dig alltid en inblick i vad som försiggår i hemmet, oavsett var du själv befinner dig. 

Stäng linsen med ett knapptryck

Även om man oftast vill att kameran skall vara aktiv och övervaka hemmet så finns det också stunder där man föredrar att känna sig oövervakad. Med bara ett knapptryck på din smartphone kan du stänga kameralinsen och slippa känna att det är någon som tittar på dig i varje tillfälle.

Automatiskt mörkerseende

Mörkerseendet slås på automatiskt när det blir mörkt i kamerans omgivning. Med hjälp av avancerade IR-algoritmer får du alltid tydlig bild, även i totalt mörker.

Prata genom kameran

Övervakningskameran är inte bara utrustad med en brusreducerande mikrofon. Den har även en inbyggd högtalare. Kombinationen av dessa två komponenter möjliggör tvåvägskommunikation och låter dig kommunicera med personer, husdjur eller vad som nu befinner sig på den andra sidan.

Panorering och lutning

IMOU Ranger 2 är perfekt för dig som vill övervaka fler ställen utan att köpa fler kameror. Kameran kan panoreras 0 - 355°, alltså nästan ett helt varv, och är dessutom tiltbar -5° - 80° för att se likväl högt som lågt. Med hjälp av appen kan du styra kameran så att du ser precis det du vill se för stunden.

En kamera som följer rörelse

Panoreringsfunktionen är inte bara fördelaktig när det kommer till ökad flexibilitet. Din smarta hemövervakare kan även följa rörelse för att tydligt dokumentera vad som försiggår. Så snart kameran upptäcker rörelse och identifierar att det är en människa som rör sig så börjar den spela in och följa rörelsen. I och med att den kan panorera 355° så kommer den alltid att kunna se personen, förutsatt att denne förblir synlig.

Spara dina filmer hur och var du vill

Med IMOU kan du själv välja hur du sparar dina filmer. IMOU Ranger 2 har plats för ett microSD-kort på upp till 256 GB för lokal lagring. Du kan även använda dig utav IMOU Cloud*, tillverkarens egna molntjänst. Via appen "IMOU Cloud" möjliggörs även livesändningar från kameran direkt till din smartphone. Alla filmer som kameran spelat in, när den aktiverats av rörelse, sparas antingen på microSD-kortet eller i molnet, så att du alltid har full tillgång till ditt material. Din personliga data är självklart alltid privat och delas inte med någon annan, utan det är bara du själv som har tillgång och kan se din data.

*IMOU Cloud är en molnlagringstjänst med abonemang som man kan köpa till. Detta är dock inte nödvändigt för att kameran ska fungera. Utan man kan enkelt använda sig av microSD kort.

Specifikationer: 

 • Minneskort som stöds: microSD-kort, microSDHC-kort, microSDXC-kort
 • Nätverksgränssnitt: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
 • Egenskaper: Larmfunktion, progressiv scanning, ONVIF-stöd, Sekretessläge, Event Notification, återställningsknapp, Region of Interest (ROI), inbyggd siren, molnlagring, persondetektering, smart spårning, instant notifikation
 • Maximal digital videoupplösning: 1920 x 1080

I förpackningen:

 • IMOU Ranger 2
 • Strömadapter
 • Strömkabel
 • Installationsmaterial (skruvar + monteringsplatta)
 • Snabbstartsguide
6939554970207EAN:
 • Specifikationer
 • Resurser

Andra tittade också på