Tristar El-grill på avtagbart stativ

Artnr: A08672
1399 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Den robusta Tristar BQ-2816 elektriska grillen gör det enkelt och snabbt att grilla ute

Den gjutna aluminiumbrickan är lätt att rengöra. Du kan njuta av en avkopplande grillkväll med vänner och familj, tack vare det rymliga grillplattan på 46 x 35 cm.

Utdragbar fettbricka - Bekvämt och enkelt
Fördjupningarna i grillplattan ser till att juicer och fetter inte stannar kvar på grillplattan utan rinner i fettbrickan, så att de inte bränner fast. 

Non-stickbeläggning gör att du får grillat kött
Du kan ta bort grillplattan och den utdragbara fettbrickan när du rengör grillen. Grilla kött, fisk och grönsaker

Tristar elektrisk grill har en rymlig grillyta på 46 x 35 cm där du kan grilla olika slags kött, fisk och grönsaker på en gång. Den steglösa temperaturregleringen gör det enkelt att kontrollera grillprocessen och gör det också möjligt att grilla mer känsliga produkter som fisk.

Lätt att ta med på semester
Njut av det enkla att grilla, även när du är borta hemifrån. Tristar elektrisk grill kan användas som stående grill och även som bordsmodell. Du kan enkelt flytta den på grund av de integrerade handtagen. Du kan börja grilla inom några minuter på grund av kraften på 2200 Watt. 

Så ta ut bordsgrillen, koppla in den och börja grilla, även när du är på campingplatsen. Du kan också justera temperaturen med den bekväma termostaten på sladden med en längd på 3 meter.

8713016028167EAN:
  • Specifikationer
  • Resurser

Andra tittade också på