Google Pixel 6 Pro 5G Dual SIM 12GB RAM 128GB

Artnr: 38-99888
  • 128GB
  • Dual Sim
  • 6,7" QHD+ skärm
  • 5GB
6846 kr
8999 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-3 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Pixel 6 PRO

Pixel 6 Pro drivs av Google Tensor, ett mobilt system-på-ett-chip som har utvecklats speciellt för Googles branschledande applikationer inom området artificiell intelligens (AI). Google Tensor möjliggör helt nya funktioner och gör Pixel 6 Pro ännu mer användbar och personlig.

Den mest avancerade kameran

Datorbaserad fotografering och professionella linser lägger till djärva färger och levande detaljer till dina foton. Pixel 6 Pro har ett teleobjektiv med 4x optisk zoom. Super Resolution Zoom låter dig zooma in upp till 20x.

Autentiska, exakta porträtt

På porträtt med Pixel 6 Pro är alla människor med sina olika hudtoner väldigt autentiska och naturligt vackert framhävda.

Allt du ville ha från ett batteri

Din pixel laddas snabbt och trådlöst och kan ladda andra enheter med funktionen "dela batteri". Batteriet räcker längre än 24 timmar, tack vare intelligent batterianvändning för appar som används ofta. När ultralågströmsläget är aktiverat kan viktiga appar användas i upp till 48 timmar.

En riktig multitalang för din dagliga rutin

Den 6,7" Smooth Displayen på Pixel 6 Pro är gjord av Corning Gorilla Glass Victus, det starkaste Gorilla Glass hittills - och har därmed upp till dubbelt så hög repmotstånd som alla tidigare pixelmodeller. IP68-skydd gör din telefon lite vatten- och dammfri.

Gjord för enastående prestanda

Den dynamiska uppdateringsfrekvensen på 120 Hz låter dig spela snabbare och rulla snabbare. LTPO teknologin gör att displayen kan gå ner till 10 Hz för att spara batteri.

Informationen du behöver

Livedisplayen visar dig kommande möten, påminnelser och annan information vid rätt tidpunkt - till exempel ditt boardingkort när du anländer till flygplatsen. Pixel 6 Pro är inte bara modern och stilren, utan också en telefon som är exakt skräddarsydd efter dina behov.

Pixel har aldrig varit så vältalig

Från och med nu kan du inte längre bara förstå stationen: Pixel översätter undertexter av live v idéer, samt skyltar, chattar och meddelanden på upp till 55 språk – automatiskt och säkert. Inga appar, ingen webb- eller språkkurs krävs.

Fler säkerhetslager för hårdvara än någon annan smartphone

Tensor är den första processorn med integrerad Google-säkerhetskärna. Den använder nästa generations certifierade Titan M2 säkerhetschip. Detta innebär att pixlar är ännu bättre skyddade mot attacker.

Inbyggt skydd för din data

Pixels säkerhetsfunktioner skyddar textmeddelanden, foton, känslig data och allt annat som var viktigt för dig på din smartphone. För det var det till och med hela poängen i en analytikers bedömning.

Du behåller kontrollen

Säkerhetshubben erbjuder inställningar för din telefon, dina appar, ditt Google-konto och dina lösenord – allt på ett ställe. Du kan också sätta på och stänga av mikrofonen och kamerorna när som helst och bestämma vilka appar som kan komma åt dem.

Pixel blir bättre

Med några månaders intervall förbättrar Google din pixel med programuppdateringar som ger nya funktioner till din smartphone. Med dessa funktionsdroppar kommer du alltid att känna att du håller en ny enhet i handen.

810029930918EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar