FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » BIL » Navigation & GPS » GPS-sändare » Swetrack Lite GPS-Tracker

Swetrack

Swetrack Lite GPS-Tracker

Pris: 499kr
Delbetala från 59 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  SweTrack Lite är en kompakt stöldskyddslösning för ditt fordon. Spårsändaren kopplas till ditt fordons 12/24 V-elsystem med två kablar och styrs sedan helt och hållet via SweTrack Live-appen. I appen kan du se sändarens position, men du kan också sätta upp virtuella stängsel, aktivera rörelselarm och kontrollera positionshistoriken. Ett smart strömsparläge besparar ditt fordons batteri från onödig strömförbrukning och resulterar i att sändaren endast är aktiv när den är i rörelse. Om strömförsörjningen på något sätt skulle avbrytas har SweTrack Lite även ett litet batteri på 100 mAh för att spårningen inte ska avslutas abrupt.

  SweTrack Lite har ett integrerat SIM-kort som laddas på via SweTracks hemsida och trafikavgiften är 49 kronor per aktiverad månad. Läs mer om driftskostnaden längre ned på sidan.

  Kopplas till ditt fordons 12/24 V-elsystem

  Det är bara att koppla de två kablarna till ditt fordons elsystem och hämta SweTrack Live-appen till din smartphone, sen är du redo. Nedan finner du en bild som illustrerar hur du kopplar in SweTrack Lite till ditt fordons elsystem.

  Kopplas till ett fordons 12/24 V-elsystem

  En app för alla funktioner

  Med SweTrack Live-appen kan du inte bara följa sändaren när den är i rörelse, du kan också sätta upp en mängd funktioner för att göra övervakningen ännu mer effektiv. Konfigurera geostängsel, aktivera rörelselarm och håll koll på positionshistoriken. Det är ett axplock av alla funktioner du hittar i appen.

  Godkänd av försäkringsbolag

  SweTrack Lite är godkänd av vissa försäkringsbolag för båt/marin. Genom att stöldskydda din båt med en produkt som godkänts av ditt försäkringsbolag kan du bland annat få tillgång till sänkt försäkringspremie. SweTrack Lite har godkänts av försäkringsbolagen nedan:

  • Länsförsäkringar
  • Atlantica
  • Trygg-Hansa
  • Alandia
  • EIS

  För vidare information om hur detta kan påverka just din försäkringspremie rekommenderar vi att du kontaktar ditt försäkringsbolag.

  Driftskostnader

  SweTrack Lite har ett integrerat SIM-kort som laddas på via SweTracks hemsida och trafikavgiften är 49 kronor per aktiverad månad. I trafikavgiften ingår obegränsad spårning i Europa (EU, Norge & Schweiz), i samtliga operatörers nät. Produkten växlar sömlöst mellan de olika näten, så att den alltid är ansluten till den operatör som har bäst täckning.

  Datatrafiktjänsten är helt utan bindnings- eller uppsägningstider - du kan avaktivera och aktivera tjänsten efter tycke och smak, vilket innebär att du bara betalar för exakt den tid du vill använda spårningen.

  EAN:7350000600094
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!