FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Datorkomponenter » Kylning » Chassifläktar » Cooler Master SickleFlow LED Chassifläkt, 120 ARGB, 3-pack

Cooler Master

Cooler Master SickleFlow LED Chassifläkt, 120 ARGB, 3-pack

Pris: 459kr 499kr
Delbetala från 54 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  SickleFlow 120 ARGB 3-in-1, en ny serie i CoolerMaster-fläktfamiljen, som ger en specifik luftkylningslösning som är idealisk för CPU-kylare och chassifläktar. Fläktarna i serien har en optimerad bladdesign med uppdaterad kurva som förbättrar luftflödet och lufttrycket och förbättrad ramstruktur som minskar turbulent flöde och buller och ökar den totala arbetseffektiviteten. Ett förseglat och säkrat fläktlager förhindrar damm och smörjoljeläckage samtidigt som fläktens driftsstabilitet och livslängd ökar. Fläktarna i SickeFlow 120 ARGB 3-in-1-serien har även en uppdaterad belysningsdesign med A-RGB, eclipse-mode-belysning och förbättrade ljuseffekter.

  SickleFlow 120 ARGB 3-in-1 inkluderar även adresserbara RGB-kontaktklämmor för att säkerställa en säker anslutning och en adresserbar RGB-kontroll som gör det enkelt för dig att välja din favoritfärg. Tillverkaren lämnar 2 års garanti.

  Cooler Master SickleFlow 120 ARGB 3-in-1
  Cooler Master SickleFlow 120 ARGB 3-in-1
  EAN:4719512097434
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!