FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Gaming » Möss » Glorious Model D Gamingmus, Mattsvart

Glorious PC Gaming Race

Glorious Model D Gamingmus, Mattsvart

Pris: 648kr 699kr
Delbetala från 75 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Glorious Model D är en gamingmus som hjälper dig nå toppen i ditt game. Den har en riktigt låg vikt, tuff mesh-struktur, RGB-belysning, sex knappar och en lång trasselfri kabel. Sex stycken knappar med Omron-swtichar försäkrar hög hållbarhet och lång livslängd. Model D är en riktigt bekväm och lätt ergonomiska RGB-gamingmus. Kort och gott byggd för hastighet, kontroll och komfort.

  Mesh-struktur

  Model D är en gamingmus med riktigt låg vikt och en del av hemligheten ligger i Glorious bikupemönstrade mesh-struktur, som de kallar för "Honeycomb Shell". Samtidigt bibehåller den stabil och hållbar konstruktion. Du kommer knappt att känna hålen under tiden du spelar men de ger ventilation för att hålla dina handflator svala och fräscha.

  Mått / dimensioner på Glorious gamingmus Model D
  Mått / dimensioner på Glorious gamingmus Model D

  Snabb och precis sensor

  Model D har en Pixart 3360-sensor med pixelspårning, noll musacceleration, 1 000 Hz polling rate och mindre än 0,7 mm lift off-distans. Det gör den värdig en riktig e-sportare.

  Lång trasselfri sladd

  En lång sladd på två meter som dessutom är flätad och otroligt flexibel gör att det känns som att musen nästan är trådlös. Inget trassel utan bara full fokus på ditt spel!

  Glorious Gaming Model D Gamingmus

  G-skates för grymt bra glid

  Modell D levereras med premiumglidfötter - 100% ren Virgin PTFE, rundade kanter som inte fastnar i musmattan. 0,81 mm tjocka för maximal livslängd. Oavsett om du gillar det stort eller litet, är valet ditt. Model D kommer förinstallerad med fyra G-skates av premiumkvalitet. För dig som föredrar större skates för maximalt glid, medföljer ytterligare större G-skates.

  Enkel att installera

  Model D behöver inga drivrutiner utan är redo att användas direkt ut ur lådan (plug and play). Inställningar som LED-effekter och DPI kan justeras direkt på musen utan någon programvara. För mer avancerade alternativ kan du redigera och konfigurera musen efter eget tycke med Glorious PC Gaming Races kostnadsfria programvara.

  Indikator för DPI

  På undersidan av Model O- finner du en DPI indikator som med hjälp av mjukvara kan visa vilken DPI du har aktiverat just nu. Detta är perfekt om du sitter mitt i ett spel och inte kan tabba ut för att kolla DPI. Vänd på musen och få svaret direkt!

  Glorious Model D gamingmus

  Hållbara Omron-brytare

  Model O- kommer med högkvalitativa Omron-brytare som klarar upp till mer än 20 miljoner klick. Det är en av marknadens mest långlivade brytare och gör att du kan vara säker på att din Model O- kommer ge dig ändlöst många timmars spelande.

  EAN:850005352198
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!