FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Gaming » Musmattor » Logitech G Powerplay - Laddning av mus

Logitech

Logitech G Powerplay - Laddning av mus

Pris: 1 409kr 1 599kr
Delbetala från 159 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  Logitech G Powerplay - Laddning av mus

  Med POWERPLAY och LIGHTSPEED-teknik har Logitech G löst hinder för trådlöst spel med hög prestanda. Ingångsfördröjning, trådlösa kopplingar och döda batterier är nu historia. Välkommen till framtiden för trådlös PC-spel, uppnådd genom avancerad vetenskap och oöverträffad teknik. Genom innovativ tillämpning av elektromagnetisk resonans skapar POWERPLAY-basen ett energifält över ytan. Detta tillåter laddning när du är i rörelse och levererar trådlös ström utan att störa den exakta mätningen och dataöverföringen av en högpresterande spelmus. Logitech G uppfann trådlös LIGHTSPEED-teknik för att leverera det ultimata i högpresterande trådlöst spel. LIGHTSPEED trådlös teknik är lika snabb eller snabbare än många ledande konkurrenters trådbundna spelmöss. Så du får friheten för trådlöst utan kompromisser.

  Specifikationer:

  • Varubeskrivning: Logitech G Powerplay - Laddning av mus
  • Produkt: Musladdning - extern - musmatta
  • Anslutning: 1 x USB 2.0 - 5-stifts Micro-USB-typ B
  • Mått (B x D x H)32,1 cm x 4,3 cm x 34,4 cm
  • Utrustning ingår: Hård musmatta för spel (G440), musmatta tyg, POWERCORE-modul
  • Medföljande kabel: Micro USB till USB-kabel - avtagbar - 1,83 m
  • Funktioner: Integrerad trådlös mottagare, POWERPLAY-teknik, LIGHTSPEED-teknik, 16,8 miljoner RGB LED-lampor
  • Systemkrav: Microsoft Windows 7/8 / 8.1 / 10
  EAN:8886419318095
 • Mer information

  POWERPLAY

  Med integrerad teknologi från POWERPLAY och LIGHTSPEED har Logitech G hittat lösningen på effektiv trådlös spel. Inmatningsförseningar, frånkoppling av den trådlösa anslutningen och platta batterier är förflutna. Välkommen till framtiden för trådlöst spel på datorer? möjliggjort med avancerad vetenskap och oöverträffad teknik.
  POWERPLAY

  En revolution inom PC-spel

  Med POWERPLAY-teknik? och LIGHTSPEED? Logitech G har hittat lösningen på effektiv trådlös spel. Inmatningsförseningar, frånkoppling av den trådlösa anslutningen och platta batterier är förflutna. Välkommen till framtiden för trådlöst spel på datorer? möjliggjort med avancerad vetenskap och oöverträffad teknik.

  STRÖM PLAY laddningsteknik

  Med en helt ny applikation av elektromagnetisk resonans skapar POWERPLAY-basen ett energifält över ytan. Detta innebär att musen laddar under användning och det förhindrar inte noggrann inspelning och dataöverföring i en högpresterande spelmus. Att integrera tekniken i den 2 mm tunna designen var ingen enkel uppgift. Vi ger dig: Logitech G.

  STRÖM CORE-modul

  Energifältet POWERPLAY konverteras till ström av POWERCORE? -Modulen som är magnetiskt ansluten till kompatibla trådlösa spelmöss. Det fantastiska med POWERPLAY är att musen laddar oavsett om du spelar eller inte använder den. Det är så enkelt. Det är alltid laddat. Så du kan fruktansvärt gå med i en grupp, klättra upp i raderna och ta på dig raid ... Och upprepa det. Evigt.

  Trådlös LIGHTSPEED-teknik

  Logitech G uppfann den trådlösa tekniken LIGHTSPEED för att leverera det bästa inom trådlöst spel. Trådlös LIGHTSPEED-teknik är lika snabb eller snabbare än många av konkurrenternas trådbundna spelmöss. Du får friheten för trådlös teknik utan att behöva kompromissa.

  Mjukt och hårt spelmusunderlag

  Finjustera funktionaliteten på din personliga musmatta. Både mjuka och hårda ytor ingår så att du kan anpassa och byta ut efter behov. POWERPLAY passar din spelstil helt från början.

  STRÖM PLAY gaming möss

  Den medföljande POWERCORE-modulen låter dig använda kompatibla trådlösa möss med POWERPLAY. Det fungerar med den helt nya trådlösa spelmuskelen. Du kan enkelt byta till den magnetiska POWERCORE-modulen och sedan är du redo för trådlös laddning.

  Justerbar RBG-belysning

  Din G tänds i färgade RGB-färger. Använd Logitech Gaming Software och justera ljuset så att det passar resten av din utrustning med upp till 16,8 miljoner färger. Du kan till och med synkronisera färg- och ljuseffekter med Logitech G-spelmöss, tangentbord och headset för en jämn look.1

  Inbyggd trådlös

  Vi har designat POWERPLAY med en inbyggd trådlös LIGHTSPEED-mottagare så att din spelmus kan anslutas direkt till POWERPLAY-basen. Det finns därför inget behov av en extra USB-datamottagare. Det var så lite.
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!