FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Hushållsapparater » Kaffemaskiner och tillbehör » Kaffebönor » Black Coffee Roasters Mellanmörka bönor, Espressosmak, 1 kg

Black Coffee Roasters

Black Coffee Roasters Mellanmörka bönor, Espressosmak, 1 kg

Pris: 129kr 199kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Black Coffee Roaster Original Espresso är en klassisk och fyllig espresso med en perfekt balans mellan sötma och syrlighet tack vare en blandning av Robusta och Arabica bönor. Med smak av mjölkchoklad, honung och lättrostade mandlar får du en kopp kaffe med en ljuvlig eftersmak.

  Bönor från Amazonas
  Denna blandning är huvudsakligen sammansatt av bönor odlade i Colombia och Brasilien, två välkända kaffeproducerande länder i Amazonasområdet.

  Certifierade av Rainforest Alliance
  Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och arbetsvillkor för arbetarna, att ingen köns diskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i samhällena som odlar kaffebönorna.

  EAN:5701115665096
  Förpackning: Bulk
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!