FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Köksredskap » Övriga köksredskap » Dubbel müsli- och flingdispenser - svart

Teknikproffset

Dubbel müsli- och flingdispenser - svart

Pris: 299kr 399kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Dispenser för dina frukostflingor - nu med dubbla behållare!

  Det första du undrar är kanske hur denna dispenser egentligen fungerar? Det är faktiskt väldigt enkelt, bara fyll behållaren ovanifrån med en fling- eller müslisort som passar dig, var redo med skålen och vrid sedan på ratten för att släppa på frukost-fling-flödet! Denna produkt har dessutom två separata behållare så att du kan få större valmöjligheter på morgonen och inte behöver fylla på behållarna lika ofta. 

  Älskad av de yngsta! 

  Några som fördmodligen kommer att uppskatta dispensern lite extra är barnen. För de som har problem med att servera frukost på morgnarna kan dispensern göra underverk eftersom den tidigare jobbiga frukosten istället blir betydligt roligare! Om man vill göra det extra spännande kan man fylla dispensern med olika sorters flingor - detta brukar ofta vara uppskattat hos de minsta! 

  Undvik spill och krångel 

  Ska man ta med flingorna med händerna, en sked eller hälla upp? Trött på att flingorna ständigt hamnar utanför påsen? Dispensern löser alla dessa problem! När du tömt hela fling- eller müslipaketet i någon av behållarna kan du också slänga förpackningen så att den inte behöver ligga och ta plats i skafferiet. 

  Enkel att rengöra 

  Om man skulle spilla flingor, mjölk, yoghurt eller något annat vid frukosten går dispensern enkelt att torka av och rengöra vid behov. 

   

  EAN:6959149061981
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!