FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Städprodukter » Ångtvätt » Camry CR 7021 Ångtvätt

Camry

Camry CR 7021 Ångtvätt

Pris: 408kr 449kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Bekväm ångrengörare CR 7021 med 1500 W-effekt är extremt användbar vid rengöring av hus och helt enkelt oersättlig under rengöring av en bil. Ångrengöringen och olika tillbehör i setet hjälper dig att rengöra fönster, bilinredning och med svåråtkomliga områden i badrummet.

  Ånga för att rengöra allt

  Ångtvätten är liten och det är lätt att använda den med bara en hand. För att göra det ännu mer bekvämt finns det en uppsättning extra användbara tillbehör. De smutsigaste områdena kommer inte att vara ett problem med nylonrundan och trådborstarna. För att rengöra de finaste ytorna kan du använda tillbehöret för fönster eller tyger. De svåråtkomliga områdena, som under kylen eller andra hushållsapparater, kommer att bli lätta att rengöra tack vare den elastiska förlängningsslangen.

  Hur man använder det

  Ångtvätten CR 7021 är perfekt när du har tillgång till el. Dess lilla storlek och många tillbehör gör ångtvätten till ett perfekt verktyg för att rengöra smala och svåråtkomliga områden - i badrummet, i köket, olika möbler, lådor eller stövlar. Dessutom gör ångans höga temperatur det mycket enklare än tidigare att få bort fett och smuts!

  Ytterligare tillbehör

  I uppsättningen av extra tillbehör kan du också hitta mycket användbara verktyg som måttkopp, handdukshylsa, tratt eller långt sprutmunstycke. Ångtvätten från Camry - gör din rengöring enklare!

  Ångtvätten 7021 är den perfekta produkten för människor som letar efter moderna lösningar för deras inredning. Detta är en högkvalitativ produkt som har utrustats med 10 tillbehör för att säkerställa ordning på ett enkelt och snabbt sätt. Ångtrycket på 3,5 bar och maxeffekten 1050 W gör att du enkelt kan ta bort smuts och fett från många ytor. Bakterier och kvalster har ingen chans! Rengöring av platta och svåråtkomliga ställen är möjlig tack vare många munstycken:

  Borste:

  Denna del är avsedd för rengöring av de flesta ytor. Tar effektivt bort beständig smuts. Några enkla drag och du kan enkelt återställa glansen på alla hårda ytor som golv, terrass eller balkong.


  Stålborste

  Den här borsten kommer att bekämpa den svåraste, även gamla smuts från skrapfasta ytor. Du kan enkelt rengöra metall- eller betongytor utan att förstöra dem.


  Rengöringsspets

  Tack vare denna spets kommer du att kunna rengöra de flesta ytor. Tack vare ångan kommer du att bli av med bakterier och du kommer att njuta av renhet under lång tid. Den utökade formen på detta spets gör att du kan manövrera ångtvätten bekvämt och enkelt.

  Munstycke för rengöring 

  Detta munstycke når smuts även på svåråtkomliga platser. Det fungerar för rengöring av möbler, bil eller garage. Du kan enkelt och enkelt ta hand om städningen i varje hörn i lägenheten, inga fler ursäkter!

  Fönstertvätt

  Är du trött på smutsiga fönster och speglar? Du behöver inte längre leta efter den perfekta lösningen eller köpa för dyra produkter som inte är en garanti för framgång. Detta munstycke klarar perfekt rengöring och borttagning av smuts och vatten från varje glasyta.


  Krökt munstycke

  Måste du nå ett extremt smalt gap till exempel i soffan? Detta munstycke är perfekt för detta! Det ökar arbetsområdet för ångtvätten och gör det lättare att nå svåråtkomliga platser. Vad som är viktigt, det kan användas med andra munstycken! Mikrofiberoverlay Pad för rengöring av klädsel, mattor och gardiner. Det samlar snabbt in smuts från din favorit soffa eller stol.

   

  Specifikationer:

  • Ångtryck upp till 3,5 ba
  • Effekt: 900-1050W
  • Maximal effekt: 1500W
  • Vattentankens kapacitet 350 ml

   

   

  EAN:5908256835153
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!