FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » SPORT & FRITID » Prepping » Självförsvar » WiFi Smart vattenläckagedetektor | Batteridriven

Nedis

WiFi Smart vattenläckagedetektor | Batteridriven

Pris: 349kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Den här smarta trådlösa vattenläckagedetektorn med larm skulle inte kunna vara enklare att använda. Den ansluts direkt till ditt Wi-Fi utan att en separat hubb krävs.

  Gör det enkelt att övervaka vattenläckage på svåråtkomliga ställen
  Den må vara enkla att använda, men den löser ett mycket komplicerat problem. De flesta vattenläckor börja på svåråtkomliga ställen under golvbrädor. Äntligen kan du nu övervaka riskområden och få en tidig varning om vatten detekteras, innan det blir ett stort problem.

  Övervakar mer än en meters rör
  Allt du behöver göra är att placera enheten där det kan finnas ett problem. Du kan använda den praktiska, tunna extendern för att övervaka svåråtkomliga ställen, tack vare bredden på bara 6 mm och längden på 115.0 cm.

  Underhållsfria
  Den här underhållsfria enheten har en standbytid på över två år, så du kan känna dig helt lugn väldigt länge.

  Pushmeddelanden
  Om den trådlösa vattendetektorn känner av vatten utlöser den en ljudsignal för att varna dig och skickar ett pushmeddelande till din mobiltelefon. Vid första tecknet på problem är du redo att agera.
  Med en trådlös räckvidd på upp till 45.0 m kan denna detektor placeras på de mest svåråtkomliga ställena i hemmet eller på kontoret.

  Om Nedis® SmartLife
  Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt.
  Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

  EAN:5412810272822
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!