FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.44 / 10
Läs våra omdömen

Bissell

Bakgrunden till Bissell 

Historien bakom Bissell är intressant och läsvärd. Företaget bildades - nästan som av en slump - år 1876, när Melville R. Bissell och hans fru Anna en dag blev trötta på att konstant behöva sopa upp sågspån i den lilla porslinsaffären de ägde tillsammans i Michigan. Melville fick en idé, och kort därefter uppfann och patenterade han en unik mattsopare som snart skulle uppmärksammas av både vänner och kunder. Flera var intresserade av att köpa den praktiska städmaskinen som kom att bli varumärkets första produkt. När grundaren gick bort år 1889 tog frun Anna över företaget och blev därmed den första kvinnliga VD:n i Amerika. Hon ledde företaget till stora framgångar, dels hemma i Amerika men även i Europa, samtidigt som hon fortsatte att aggressivt försvara patentet på sopmaskinen. En av Bissells kanske största framgångar är att Drottning Viktoria av Storbritannien blev så förtjust i den dåtida dammsugaren att hon utifrån företagsnamnet hittade på ett nytt verb, och krävde således att det kungliga palatset skulle bli "Bisselled" åtminstone en gång i veckan! 

Bissell sopar mattan med konkurrensen

Även idag fortsätter Bissell att sopa mattan med konkurrensen genom sitt fokus på sina konsumenters hemmiljöer och rengöringsvanor. Enligt företaget är det "tradition, innovation och passion" som skapar grunden för att utveckla uppfinningsrika hemrengöringslösningar, inspirerade av det verkliga livet. För att leva upp till sitt motto har man skapat ett flertal olika produkter som utan tvekan kommer att hjälpa dig i vardagen!

Dammsugare, ångmoppar och andra städmaskiner

Vi på Teknikproffset vet hur jobbigt det kan vara att komma igång med städningen, och därför har vi tagit in bland annat: dammsugare, ångmoppar och sopmaskiner från Bissell - med mycket mera! Exempelvis en sladdlös ångmopp är just en sådan produkt som du garanterat kommer att önska att du köpt tidigare. Denna påslösa våtdammsugare gör att du kan minska ner på både irritation och utgifter för dammsugarpåsar! Mer specifika problem som mattrengöring eller borttagning av djurhår löser enkelt en mattrengörare i kombination med en handhållen dammsugare. 

Laddar fler