FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.43 / 10
Läs våra omdömen

Emerio

Emerio skapar produkter som mäter de mest strikta säkerhetskraven genom att använda rätt material för att skydda både klimatet och människors hälsa. Alla förpackningar är skapade från 100% återvinningsbara material. Hela 97,5% av materialet som används för att tillverka produkter får ett nytt syfte efter återvinningsprocessen.

Hos oss kan du handla vattenkokare, kaffebryggare, element, strykjärn och smörgåsgrillar, med mera! Emerio tillhandahåller dessutom fläktar; varmluftsfläktar för kalla vinterkvällar och kalluftsfläcktar för heta sommardagar. Men som om detta inte var nog säljer de också praktiska och billiga våffeljärn! Oavsett när och hur du äter dina våfflor - som en smarrig efterrätt, en härlig frukost eller kanske på självaste våffeldagen - så kan Emerio erbjuda våffeljärn som håller en hög standard och konkurrenskraftiga priser. 

Tips

I sortimentet hittar du även ett belgiskt våffeljärn som kännetecknas av sitt rutnätsmönster. Till skillnad från våra svenska våfflor äts de belgiska våfflorna gärna till förrätt, brunch eller middag. Testa att servera de färska våfflorna med gräddfil, finhackad rödlök och löjrom, supergott! 

Laddar fler